MirunaStie.net

7 semne că fostul tău regretă că v-ați despărțit și vrea să fii din nou a lui

Nu toți bărbații care își părăsesc prietenele sunt fericiți cu decizia pe care au luat-o. Cei mai mulți însă sunt foarte mândri și nu vor recunoaște că regretă despărțirea pe care ei au inițiat-o. într-adevăr, bărbații pot să fie uneori mult mai complicați decât noi, doamnelor! Dacă fostul tău iubit s-a comportat ciudat în ultima vreme, poate că are remușcări. Iată câteva semne care dovedesc asta:

 

1. I-a întrebat pe prietenii tăi despre tine

A existat, odată ca niciodată, o viață liniștită pentru prietenele tale, dar, într-o zi, fostul tău prieten a început să le deranjeze cu o mulțime de mesaje în care întreabă despre fata pe care a părăsit-o, dar de care, evident, încă îi pasă. Acesta este unul dintre cele mai obișnuite semne că regretă despărțirea, dar nu ar trebui să primească nimic dacă nu își face curaj să te întrebe direct.

 

2. A păstrat legătura cu familia ta

Dacă ați fost împreună pentru mai mult timp, e posibil să aibă o relație apropiată cu membrii familiei tale. Dacă ar fi vrut să se desprindă complet, nu ar mai fi vorbit cu nicio persoană apropiată de tine. Dacă tot mai ține legătura cu membrii familiei tale înseamnă că încă are sentimente pentru tine.

 

3. Te urmărește pe rețelele de socializare

Da, îți comentează sau îți trimite mesaj rareori, dar nu uită să îți aprecieze fiecare status. Făcând asta încearcă să-ți dea un indiciu subtil că îi pare rău că te-a părăsit și că ar vrea să fiți din nou împreună. Poți să îi acorzi o a doua șansă sau să îi spui că voi nu vă veți mai împăca niciodată. E decizia ta.

 

4. Te sună și îți dă mesaj când e beat

Uneori nu poți avea încredere în comportamentul unui bărbat atunci când e treaz, deoarece își ține emoțiile în frâu. Dacă îți dă mesaje când e beat însă, e clar că regretă că s-a despărțit de tine.

 

5. E încă singur

Poate că flirtează toată ziua, dar asta nu înseamnă că e cu adevărat interesat de cineva. Poate că totul e doar o fațadă, astfel încât tu să crezi că el a trecut peste. S-ar putea însă și să încerce să te facă geloasă – numai cei care regretă despărțirea procedează așa.

 

6. Nu se întâlnește cu nimeni deocamdată

Poate că au trecut luni de la despărțire și tu tot nu ai auzit zvonuri că s-ar fi cuplat cu cineva. Poate că nu își face o relație serioasă din cauză că regretă că te-a părăsit și pentru că încă speră că vă veți împăca, deși nu știe de unde ar trebui să înceapă.

 

7. Îți face surprize

Dacă e mereu prin preajma zonelor pe care le frecventezi tu și îți aduce mici atenții, acesta e modul său de a îți arăta că regretă despărțirea și că te vrea înapoi.

Citește și Ce tunsoare ți se potrivește în funcție de forma feței. Tu ce ai alege?

Ai obosit să ai mereu același aspect și vrei să încerci ceva nou și să faci o schimbare? Bună idee! Însă, înainte de a te lăsa pe mâna frizerului, ar trebui să ții cont de forma feței tale, întrucât acest lucru ar trebui să influențeze foarte mult tunsoarea pe care o alegi. O anumită tunsoare care se potrivește unei fete cu fața rotundă, nu va avantaja o persoană a cărei față are o față pătrată. Astfel, ar trebui să îți alegi tunsoarea în conformitate cu forma feței.

Fața rotundă

Dacă ai o față rotundă ar trebui să creezi iluzia de lungime. Nu recomandăm tăierea părului deasupra umerilor sau mai scurt de atât, deoarece acest lucru va face ca fața ta să arate și mai voluminoasă. Iată câteva idei pentru a echilibra rotunjimea feței și a adăuga rafinament look-ului.

Părul lung cu cărare pe mijloc ( de preferință, drept): această tunsoare îți alungește automat fața. Alege o cărare pe mijloc sau una laterală, acest lucru îți va echilibra fizionomia.

Părul în scări: Dacă simți că părul lung este plictisitor și fără formă, încearcă să îl porți tuns în straturi asimetrice care să se oprească în anumite puncte ale feței precum pomeții și bărbia, acest lucru reducând vizual rotunjimea feței.

Lungime medie: Dacă nu vrei să ai părul lung, alege să-l tai până la umeri, eventual să adaugi niște scări sub bărbie, acest lucru ajutându-te să îți lungești fața.

Fața ovală

Felicitări! Fața ovală este foarte versatilă și poți să fii scoasă în evidență de aproape orice coafură. Dar, dacă ești în căutarea unei frizuri care să te pună extrem de bine în valoare, iată câteva idei care s-ar putea să îți placă.

Breton drept: Această tăietură creează încadrarea perfectă pentru o față ovală. Recomandăm acest lucru în special dacă ai părul drept.

Părul lung și ondulat: Această frizură este recomandată pentru persoanele care au deja părul mai lung de umeri.

Tunsoare scurtă și stratificată: Vrei să ai părul scurt? Tunsorile în scări care nu ajung până la umeri pun foarte bine în valoare o astfel de formă a feței.

Fața pătrată

Persoanele cu o astfel de față beneficiază de unghiuri mari și caracteristici bine definite. Dacă doriți să vă complimentati forma feței, atunci ar trebui să luați în considerare coafuri care să vă înmoaie trăsăturile și să vă scoată în evidență punctele forte.

Bob ascuțit: Această formă a părului este ideală pentru a-ți alungi fața și gâtul. Puteți să-l purtați drept sau ușor ondulat.

Lungime medie și breton: Dacă ești în căutarea evidențierii structurii osoase a feței tale, nu există tunsoare mai bună decât una cu linii definite și precise. Aceasta este o tăietură clasică și elegantă, care îți va pune în valoare frumusețea naturală.

Fața în formă de inimă

Dacă ai o față în formă de inimă, ești probabil în căutarea unei coafuri care să distragă atenția de la bărbia ascuțită, care îți va sublinia pomeții și îți va accentua ochii.

Bucle voluminoase: Buclele largi și moi se vor potrivi perfect cu fața în formă de inimă și vor adăuga un volum suplimentar părului tău care îți va înmuia trăsăturile.

Părul scurt: Aproape toate tunsorile scurte vor arăta super pe o față în formă de inimă. Dacă părul tău este lipsit de volum și nu vrei să petreci ore întregi aranjându-l, această coafură este perfectă pentru tine.

Comentarii