MirunaStie.net

6 lucruri SCÂRBOASE și CIUDATE pe care le fac toate cuplurile care se iubesc

Dacă ai fost într-o relaţie de lungă durată cel puţin o dată, atunci cu siguranţă ai observat că există anumite lucruri pe care reuşeşti să le faci cu partenerul tău deşi nu te-ai fi gândit niciodată că le vei împărţi cu altcineva în afară de tine însuţi. Dacă nu ai avut ocazia să vezi ce înseamnă să te simţi atât de apropiat de o persoană, acum vei reuşi să înţelegi mai bine ce înseamnă viaţa de cuplu şi care sunt lucrurile pe care le vei face cu partenerul tău atunci când nimeni altcineva nu vă vede.
1. Partenerii nu se mă tem de faptul că celălalt o să îi vadă în momentele în care nu arată bine

Dacă la începutul relaţiei fiecare depune efort pentru a arăta cât mai bine pentru celălalt şi niciunul nu vrea să lase impresia că are şi momente în care nu este îngrijit, pe parcursul relaţiei vei observa că aceste lucruri nu mai contează la fel de mult. Astfel, faptul că nu te-ai spălat pe faţă, că ai mâncare între dinţi sau că părul tău stă răvăşit în toate direcţiile nu înseamnă că nu mai vrei să îţi dai silinţa să te aranjezi pentru partenerul tău, ci că te simţi îndeajuns de în siguranţă încât să îl laşi să te vadă în aceste momente.

2. Vor împărţi cu cel de lângă ei mişcări de dans speciale

Atunci când ajungi să petreci mult timp cu o persoană este inevitabil să nu ajungi să împarţi cu aceasta anumite lucruri care să fie speciale doar pentru voi. În această categorie se încadrează şi mişcările speciale de dans care cel mai probabil sunt uşor penibile şi ciudățele, însă acest lucru nu vă va opri să le faceţi unul cu celălalt chiar şi atunci când sunteţi în public.

3. Se simt complet confortabil unul cu celălalt

Atunci când relaţia se află pe drumul cel bun, nu îţi va fi teamă să îl rogi pe partenerul tău să te ajute cu lucruri pe care altă dată nu le-ai fi împărtăşit nimănui. Ai un coş pe spate sau un fir de păr crescut în locul nepotrivit? Vrei să verifici dacă ai celulită sau dacă ţi-a rămas vreun semn ciudat în zonele intime? Partenerul tău este cel care te va ajuta să îţi răspunzi la aceste întrebări şi să găseşti rezolvarea acestor probleme.

4. Fac glume proaste unul cu celălalt

Atunci când doi oameni se simt îndeajuns de apropiaţi unul de celălalt, teama că partenerul se va supăra la auzul glumelor proaste dispare. Astfel, atunci când situaţia devine tensionată, este foarte posibil să reuşeşti să îl linişteşti pe cel drag râzând puţin de peripeţiile sale din copilarile sau de situaţiile ruşinoase prin care a trecut.

5. Îşi spionează în secret vecinii

Chiar dacă locuieşti alături pe partenerul tău sau doar petreceţi timp în casa unuia dintre voi uneori, veţi găsi foarte interesantă activitatea de a vă spiona vecinii şi de a vă întreba care sunt lucrurile pe care le fac, locurile în care se duc, etc. Acest joculeţ poate să vă inspire şi pe voi să faceţi lucruri mai interesante şi poate reprezenta o modalitate bună de a va crea un anumit obicei imaginativ care să vă unească mai mult.

6. Îşi împrumută produsele de igienă personală

Atunci când relaţia voastră a început să avanseze, nu veţi mai refuza să rămâneţi peste noapte la partenerul vostru doar din cauza faptului că v-aţi uitat deodorantul acasă. Astfel, tu şi partenerul tău veţi fi complet în regulă cu faptul că vă împărţiţi produsele de igienă personală precum periuţele de dinţi, şamponul, cremele, deodorantele, etc.

Comentarii