MirunaStie.net

12 semne că NU e îndrăgostit cu adevărat de tine, ci te folosește. Cu al patrulea sunt PĂCĂLITE toate femeile, deși…

Te-ai întrebat vreodată dacă partenerul te iubește cu adevărat sau ești doar convenabilă într-un anumit moment din viața lui? Citește mai departe și vei afla adevărul:

1. Nu se deschide niciodată din punct de vedere emoțional în fața ta – Atunci când nu iubești pe cineva, nu poți să îți deschizi inima în fața lui / ei. Numai bărbații care sunt complet siguri de sentimentele lor împărtășesc cu persoana iubită cele mai ascunse gânduri.

2. Pare să se apropie de tine numai atunci când vrea sex – Poate să devină cea mai drăguță și mai dulce persoană atunci când vrea să ajungeți în dormitor.

3. Încă păstrează legătura cu fosta / fostele – Hai să o spunem direct: un bărbat care nu e sigur de ce simte pentru tine nu va trece peste relația cu fosta, probabil. Dacă observi asta, ar trebui să îl părăsești, pentru că e un idiot.

4. Uneori, te simți ca o străină lângă el – Nu poți să te simți calmă și… cum trebuie lângă cineva care nu îți transmite că îi pasă de tine. Mereu vei simți că numai corpul tău îl face să petreacă timp cu tine.

5. Te cunoaște numai la un nivel superficial – Pur și simplu nu face niciun efort pentru a ajunge să știe cine ești cu adevărat – pentru că nu îi pasă de tine. Fii foarte atentă la acest semn și îți vei da seama dacă partenerul simte ceva pentru tine sau nu.

6. Întotdeauna evită certurile – Tu ești doar convenabilă. Din punctul lui de vedere, nu meriți energia consumată într-o ceartă. De ce să se deranjeze pentru cineva de care nu îi pasă?

7. Niciodată nu arată că îi pasă de tine sau spre ce se îndreaptă relația voastră – Asta pentru că nu îi pasă. Pentru el e un simplu joc, iar fiecare joc are un sfârșit. Nimic mai simplu.

8. Nu pare să își facă vreodată griji pentru tine Nu ar putea niciodată să-ți ofere protecție, grijă sau dragoste pentru că nu simte niciunul dintre aceste lucruri față de tine.

9. Petrece mai mult timp cu prietenii săi decât alături de tine – Sigur că îi convine să petreacă mai mult timp cu prietenii lui. Înțelegi de ce, nu?

10. Nu pare să acorde niciodată importanță momentelor speciale – Ai organizat totul – cina romantică, lumânările, muzica potrivită… și după aceea, expresia de pe fața sa spune „mda, mi-e indiferent”. Cam trist, nu?

11. Nu i-ai cunoscut niciodată familia – I-ai întâlnit familia? Bineînțeles că nu. Asta înseamnă că nu crede că aveți ceva așa de serios încât să te prezinte părinților sau rudelor. Nu îi pasă atât de tare.

12. Ai un presentiment rău în general – Toate acestea sunt semne că poți mult mai mult de atât, că poți fi iubită și respectată – dar de un alt tip. Nu-ți irosi timpul și iubirea pe cineva care nu le merită.

Comentarii