Miruna Stie

12 lucruri pe care le fac femeile înainte de amor, dar pe care nu le recunosc niciodată

Nu ar fi frumos dacă amorul spontan din viața reală ar fi la fel ca în filme? Știi… să îți arunci hainele într-un moment de pasiune și să treceți la treabă, fără stres? Din păcate, multe femei au un ritual înainte de sex – chiar și înainte de cel impulsiv. Iată însă câteva dintre lucrurile pe care nu le-ar recunoaște niciodată:

1. Scot la iveală lenjerie intimă pe care nu o mai folosesc și în alte momente

Și apoi se chinuie să decidă dacă să poarte chestiile alea deloc confortabile pe durata întregii întâlniri sau dacă să le țină în geantă și apoi să se schimbe la baie.

2. Se epilează – cu ceară sau cremă – peste tot

Mai ai și momente în care îți lași părul să crească în voie, dar uneori îți dorești o piele fină, fir-ar să fie. De multe ori însă așteaptă să fie sigure că acea partidă de amor va avea cu adevărat loc.

3. … sau se epilează fără apă la baie, chiar înainte

Asta se întâmplă atunci când încerci să fii spontan. Îți amintești că ai niște picioare de mamut ți te repezi la lama lui de ras, sub pretextul că te duci să te aranjezi.

4. Se grăbesc să își curețe camera, ca să pară că acolo locuiește un membru funcțional al societății

Nu o să îți cureți apartamentul în profunzime sau ceva – dar îți vei ascunde toate hainele împrăștiate, toate lucrurile jenante. Și îți vei face patul, probabil.

5. Se inspectează serios jos acolo

Bineînțeles, știi că vaginul tău va arăta exact la fel ca data trecută, dar e mai bine să te asiguri că totul e în regulă înainte să înceapă acțiunea.

6. Pregătesc un playlist

Doar nu ai de gând să lași muzica dintr-un asemenea moment la voia întâmplării, nu? Dacă apare vreo melodie urâtă de la Taylor Swift sau ceva asemănător?

7. Merg la baie, evident

Doar nu vrei să ai surprize neplăcute pe parcurs, nu? Pe lângă asta, o să ai ocazia să te relaxezi și să reușești să te gândești cu

8. Au grijă ce mănâncă toată ziua dinainte

Dacă știi că vei avea parte de acțiune noaptea, e absolut necesar (pentru liniștea ta) să eviți alimentele bogate în sodiu sau care produc gaze.

9. Verifică cum miros peste tot

E o adevărată artă să îți verifici subrațul în timp ce te dezbraci încercând să fii cât mai sexy – și tu ești o maestră în a face asta.

10. Se gândesc să facă ceva drastic în zona intimă

Spray, duș, orice ca să te asiguri că ești curată. Dar în final doar te speli ca o persoană normală, fiindcă zona ta intimă e sensibilă.

11. Se gândesc dacă și-au luat pastilele anticoncepționale

Chiar dacă ești cea mai meticuloasă persoană, amorul spontan te poate face să te panichezi uneori.

12. Își țin un discurs încurajator în oglinda din baie

Oricum ești acolo să faci te liniștești și să te speli pe dinți. De ce să nu-ți spui că ești o bestie sexy care îl va înnebuni pe partener?

Citește și 10 lucruri care vor da pe spate orice bărbat în pat. Numărul 6 îl cucerește total

Orice femeie și-ar dori să îl dea pe spate pe bărbatul ei, însă uneori rămânem în pană de idei și nu ne dăm seama ce am putea face. Ei bine, astăzi îți venim, în ajutor cu câteva dintre lucrurile care le plac cel mai tare bărbaților în pat. Iată câteva dintre lucrurile care le plac cel mai mult bărbaților în dormitor – unele sunt mult mai „blânde” decât ți-ai imagina, așa că nu e nevoie să te sperii și să crezi că e nevoie să faci lucruri prea extravagante:

1. Lentoarea

Bărbaților le place atunci când lucrurile se desfășoară într-un ritm lent. Astfel, nu te teme de multe săruturi, multe mângâieri, și îmbrățișări.

2. Statul pe o parte

Ei apreciază de asemenea intimitatea, așa că stai pe o parte, cu fața la partenerul tău. Astfel, puteți avea amândoi mai mult control asupra vitezei și intensității lucrurilor care se petrec între voi.

3. Gleznele peste umeri

Această poziție face ca atât el, cât și ea să resimtă mai multă plăcere în timpul actului intim.

4. Acțiunea pe canapea

Și bărbaților le place să fie surprinși, așa că nu te sfii să ii și să îi oferi puțină plăcere atunci când este pe scaun sau canapea și nu se așteaptă.

5. Stai deasupra

Și bărbaților le place să fie controlați uneori, așa că preia controlul, stai deasupra. În acest fel, el se va bucura să îți vadă toate reacțiile și să simtă fiecare parte a corpului tău.

6. Intimitate în fața oglinzii

Bărbații sunt foarte stimulați din punct de vedere vizual, astfel că adoră să vadă ceea ce se întâmplă atât prin ochii lor, cât și prin ochii unui privitor exterior, uitându-se în oglindă. Oglinzile sunt cel mai simplu mod de a te uita și de a juca în același timp într-un film pentru adulți.

7. Vorbitul în timpul intimității

Lăsând la o parte interacțiunea simplă, masculii adoră să te joci cu fiecare parte a corpului lor, inclusiv mintea, astfel că nu ezita să îi șoptești cuvinte mai mult sau mai puțin dulci în ureche.

8. Când ești concentrată

Și ei adoră atunci când simt că primesc toată atenția din lume și că tu ești concentrată pe plăcerea lor astfel că, arată-i că nimic nu te poate distrage și că nu îți dorești decât să ai grijă de bărbatul tău.

9. Nu-i ignora zonele erogene

Pe lângă zonele clasice erogene, încearcă să îți dai seama care sunt locurile în care partenerului tău îi place să fie atins și joacă-te de acolo înainte. Acordă-ți câteva minute pentru a testa terenul și a vedea unde ar trebui să îl atingi în punctele culminante pentru a-l da pe spate.

10. Spune-i ce îți place

De multe ori, îl vei incita cel mai tare pe partenerul tău spunându-i ce îți dorești tu. Pe lângă asta, un bărbat adevărat va adora să te satisfacă și să îți ofere toată atenția lui.

loading...

Miruna Stie

Add comment