Miruna Stie

12 lucruri pe care le fac femeile după o noapte de amor, pe care nu le recunosc niciodată

Având în vedere cât se pregătesc femeile înainte de amor (se epilează, își cumpără lenjerie și își schimbă așternuturile), ai crede că după aceea se relaxează. Totuși, nu se întâmplă chiar așa. Iată ce fac femeile după o noapte fierbinte și nu ar mărturisi niciodată. Unele dintre aceste lucruri sunt complet normale și te vor ajuta să îți dai seama că, dacă și tu le faci, ești doar încă o femeie obișnuită care are aceleași gânduri și își pune aceleași întrebări ca toate celelalte:

1. Verifică cât e ceasul

Întotdeauna femeile vor fi interesante să vadă cât este ceasul, indiferent dacă fac asta pentru a vedea cât a durat partida sau pentru a calcula cât mai au de dormit.

2. Trag cu ochiul la prezervativ

Chiar dacă ți-ai respectat cu strictețe programul pastilelor anticoncepționale, tot e bine să vezi că protecția ta de rezervă e intactă, iar pentru asta e nevoie să analizezi îndeaproape
prezervativul. Ne pare rău, dar știm că ție nu îți pare rău.

3. Se îndoapă cu apă

Uneori, ai senzația că momentele de după intimitate sunt cele în care corpul lor este cel mai deshidratat.

4. Evită locurile lipicioase

Îmbrățișările sunt grozave, dar nu și atunci când au loc pe o porțiune de pat udă. Sigur, aceasta sugerează că treaba a fost bine făcută, dar asta nu înseamnă că vrei să te rostogolești prin
ea.

5. Își sună mama înapoi

Dacă ai vreun apel pierdut de la mama ta, o vei suna și te vei preface că nu s-a întâmplat nimic: „scuze, mamă, eram la… duș”.

6. Râd de părul lor

Coama sexy care îți apare după pozițiile schimbate și trasul de păr e sexy și dezordonată, încât aproape că ar merita să îți faci un selfie-de-după. Partenerul tău probabil că nu va
recunoaște, dar e impresionat de cât de tare arăți.

7. Își anulează programarea la sală

Tocmai ai avut parte de niște exerciții cardio, așa că nu îți mai trebuie altele – sau cel puțin asta îți spui.

8. Se întreabă dacă să își spele așternuturile sau nu

Poți să îți bagi așternuturile la mașina de spălat sau poți să le lași în pace până se usucă și să pretinzi că nu s-a întâmplat nimic. Trăiește-ți viața la maxim, nu te îngrijora atât de tare de asta!

9. Își vânează lenjeria

Chiar dacă nu vei mai îmbrăca piesele de lenjerie, nu strică niciodată să vezi pe unde au ajuns și să te asiguri că partenerul nu va dormi cu capul pe sutienul tău.

10. Își acordă un moment pentru a-și răsfăța vaginul

Voi ați trecut prin multe lucruri în ultimele douăzeci de minute, așa că a sosit timpul să mergi la baie și să te asiguri că totul e în regulă acolo jos.

11. Se uită la ele în oglindă

Cine este femeia aceea frumoasă din oglindă? Da, într-adevăr, tu ești. Nu e nicio rușine în a te privi. Ești o campioană care merită să fie apreciată.

12. Încearcă să lase ceva în urmă, ca din greșeală

Chiar crezi că personajul interpretat de Sharon Stone în Basic Instinct și-a lăsat cerceii de diamant pe chiuveta lui din greșeală? Știm că te gândești la a lăsa ceva care să îi aducă aminte de tine.

Citește și 10 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de o partidă de amor. Numărul 5 este cel mai important

Femeile și bărbații se bucură de amor și intimitate la fel de mult. Totuși, știi ce trebuie să faci înainte de acest moment pentru ca experiența să fie pentru amândoi plăcută, sexy și romantică? Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ai o partidă de amor memorabilă, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău care își va dori să te aibă mai des alături de el:

1. Mergi la toaletă

Nimic nu e mai inconfortabil decât să faci dragoste cu o vezică plină. Te vei distra mai mult și partida va dura mai mult dacă nu trebuie să întrerupi lucrurile pentru a merge la baie. Atât bărbații cât și femeile ar trebui să urineze înainte.

2. Folosește o metodă contraceptivă

Asigură-te că ai măcar un prezervativ la îndemână, astfel încât să nu trebuiască să îți faci griji pentru o eventuală sarcină. Astfel te vei simți mai liniștit și vei avea o
experiență intimă mai pasională. Femeile pot să ia pastile anticoncepționale.

3. Folosește un soi de lubrifiant

Dacă ai probleme cu vaginul uscat, asigură-te că ai la îndemână vreun soi de lubrifiant vaginal – de preferabil unul solubil în apă. Nu ar fi rău să și miroasă frumos.

4. Beți niște vin

Poate fi distractiv să beți un pahar sau două de vin înainte de a face amor, pentru a se forma o atmosferă mai romantică, mai relaxată și mai senzuală.

5. Pregătește-ți corpul

Fă o baie și curăță-te, poartă lenjerie sexy și un parfum care să-l excite pe partener. Nimic nu e mai senzual decât să faci dragoste după ce ai făcut baie sau duș, devenind, astfel, mai
prezentabilă.

6. Asigură-te că buzele tale sunt seducătoare

Amorul implică și multe sărutări și atingeri. Femeile nu ar trebui să poarte un ruj dens, ci un balsam de buze lejer, care să nu se împrăștie pe fețele partenerului, care ar trebui de asemenea să aibă buzele hidratate.

7. Epilează-te pe picioare

Înainte de amor ar trebui cu siguranță să te epilezi pe picioare și la subraț. Bărbaților le plac picioarele fine, așa că nu ar strica să te ocupi de acest aspect – poate în timpul unei băi lungi și relaxante.

8. Exfoliază-ți pielea

Asigură-te că pielea ta este cât mai moale și mai fină posibil. Exfoliază-ți cu delicatețe întregul corp înainte de a face dragoste. Nu uita de părțile corpului care îl excită cel mai mult pe partener.

9. Poartă bijuterii interesante

Partenerul tău va fi mai excitat dacă porți bijuterii sexy, atâta timp cât acestea nu încurcă actul intim. Cerceii frumoși sau o brățară drăguță pot să transmită că ești gata pentru a avea
o experiență grozavă pe parcursul căreia îți păstrezi feminitatea.

10. Poartă lenjerie seducătoare

Partenerul tău va fi surprins plăcut văzându-te că porți lenjerie care sugerează că ești la fel de interesată de intimitate ca și el. Va fi și mai frumos și mai senzual atunci când îți va scoate lenjeria.

loading...

Miruna Stie

Add comment