MirunaStie.net

12 lucruri pe care BĂRBAȚII nu le spun niciodată fără să fie întrebați. Uite ce ascund

Cuplurile sunt pretutindeni. Și dacă nu faci parte dintr-unul, cu siguranță ai vrei sau ai vrut cândva să fii într-o relație. În relații însă se întâlnesc două tipuri de comportamente total diferite. Este firesc, întrucât oamenii sunt foarte complecși și diferiți- și cu atât mai mult când vorbim de bărbați și femei.
Ca femeie, cu siguranță îți place să spui mereu ce ai pe suflet. În schimb, la bărbați e diferit. Iată ce nu ți-ar spune niciodată partenerul tău fără ca tu să îl întrebi.

1. Fostele prietene

Dacă fostele relații ar fi fost extraordinare, acum nu ar fi cu tine. De fapt, un bărbat va evita și să îi pronunțe numele fostei sale pentru că știe că întră într-o zonă de conflict. Astfel că, niciun bărbat nu îți va povesti de fostele lui fără să îl întrebi.

2. Boală

Dacă nu îți spune când este bolnav, nu ar trebui să te superi. Cel mai probabil nu a vrut să te îngrijoreze.

3. Portofel și telefon

Dacă ești genul de fată căreia îi place să să uite și să caute informații prin lucrurile altora, ar fi bine să te oprești. Bărbaților nu le place să le umbli prin lucrurile personale. Iar portofelul și telefonul sunt foarte personale. Cel mai bine ar fi să întrebi direct.

4. Obiceiuri și vicii

S-ar putea să evite să spună dacă are niște vicii mai stranii și cu siguranță nu îi va plăcea să vorbească despre asta. Însă cu siguranță nu se va feri să le exercite de față cu tine.

5. Se uită după alte fete

E firesc pentru un bărbat să facă asta, și nu numai, chiar și femeile fac asta- este în condiția umană. Însă un bărbat nu va recunoaște niciodată că a făcut asta.

6. Fantezii în pat

Bărbații nu iubesc cuvintele. Ei preferă faptele. Așa că dacă are vreo fantezie, va încerca să îți sugereze asta chiar în mijlocul acțiunii. Nu va vorbi despre asta dacă nu îl întrebi.

7. Conținut pentru adulți

Probabil aceasta este unul dintre motivele pentru care nu te lasă să stai pe laptopul lui prea mult. Cu siguranță un bărbat nu va vorbi despre asta, dar fii convinsă că istoricul browserului său ar face-o.

8. Resentimente

Bărbații urăsc drama și conflictele, însă asta nu înseamnă că ei nu pot avea resentimente și nu se pot gândi la ceea ce îi deranjează. Spre deosebire de femei, ei preferă să nu vorbească despre asta. Deci, fii atentă că într-o zi s-ar putea să își manifeste această supărare ascunsă.

9. Minciuni pe care ți le-a spus în trecut

Orice om minte din când în când și mai ales bărbații când vor să evite un eventual conflict. Acele minciuni rămân acolo și cu siguranță nu va vorbi despre ele sau despre acele situații dacă nu îl întrebi.

10. Emoții

Bărbaților nu le place să vorbească despre emoțiile lor, din punctul lor de vedere, nu este un semn al masculinității. Dar dacă îl întrebi, s-ar putea să ai noroc și să îți spună cuvintele dulci pe care vrei să le auzi.

11. Nesiguranță

Bărbații sunt mereu preocupați de aspectul lor fizic și de performanța în pat. Dar partnerul tău nu va vorbi niciodată despre asta.

12. Afecțiune

Bineînțeles, conform spuselor unui bărbat, afecțiunea corespunde exponentelor feminine. Însă, cu siguranță și el are nevoie de aceleași dovezi de iubire.

Comentarii