MirunaStie.net

10 semne că un BĂRBAT te vrea în DORMITOR chiar acum! Numărul 5 îl TRĂDEAZĂ!

Cei mai mulți bărbați nu sunt timizi atunci când vine vorba de a-i spune sau de a-i arăta unei femei că sunt gata de acțiune. Cu toate acestea, există și bărbați care nu vor recunoaște deschis de fiecare dată când și-ar dori să facă acest lucru. Dacă vrei să reușești să îl faci să creadă că îi citești gândurile și să îl surprinzi dându-i exact ceea ce își dorește. Există câteva lucruri care îi dau de gol imediat. Iată mai multe informații despre ele:

1. Fii atent la chipul său

Pupilele bărbaților se dilată, devenind foarte mari în momentele în care ei sunt doritori de contact intim.

2. Urmărește-i mâinile

Dacă partenerul își ține mâinile în buzunare, încearcă să-și evidențieze în mod subtil zona genitală, ca să începi să te gândești și tu la intimitate.

 

3. Strănută

Dacă nu a răcit cumva, își dorește puțină acțiune, deoarece se pare că nervii din nasul bărbaților sunt legați de țesutul erectil.

4. Studiază-i vocea

Un studiu efectuat în anul 2010 a arătat că oamenii vorbesc mai încet atunci când sunt excitați.

5. Atingerea umerilor

Dacă partenerul îți atinge umărul fără să fie atent, s-ar putea să vrea de fapt să treacă prin aceste atingeri și la nivelul următor.

 

6. Te îmbrățișează

Inițial s-ar putea ca îmbrățișarea să nu fie una plină de tensiune intimă, dar dacă mâna sa ajunge și se oprește în zona inferioară a spatelui tău, ar trebui să fie clar ce vrea.

7. Ordinea suspectă

Atunci când mergi în vizită, camera lui e complet dezordonată – cu excepția patului, care e complet aranjat.

8. Pierderea atenției

Nu poate să poarte o conversație fără să se uite în decolteul tău.

 

9. Mușcatul buzelor

Dacă partenerul tău își mușcă buzele de fiecare dată când se uită la tine, poți să fii convinsă că își dorește șă se petreacă ceva mai mult între voi.

10. Aluzii subtile

În momentul în care un bărbat își dorește să ajungă în dormitor cu tine, va face tot posibilul să îți transmită asta într-un mod subtil, astfel că fiecare conversație va ajunge să aibă o tentă fierbinte.

Comentarii