Miruna Stie

10 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de o partidă de amor. Numărul 5 este cel mai important

Femeile și bărbații se bucură de amor și intimitate la fel de mult. Totuși, știi ce trebuie să faci înainte de acest moment pentru ca experiența să fie pentru amândoi plăcută, sexy și romantică? Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ai o partidă de amor memorabilă, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău care își va dori să te aibă mai des alături de el:

1. Mergi la toaletă

Nimic nu e mai inconfortabil decât să faci dragoste cu o vezică plină. Te vei distra mai mult și partida va dura mai mult dacă nu trebuie să întrerupi lucrurile pentru a merge la baie. Atât bărbații cât și femeile ar trebui să urineze înainte.

2. Folosește o metodă contraceptivă

Asigură-te că ai măcar un prezervativ la îndemână, astfel încât să nu trebuiască să îți faci griji pentru o eventuală sarcină. Astfel te vei simți mai liniștit și vei avea o
experiență intimă mai pasională. Femeile pot să ia pastile anticoncepționale.

3. Folosește un soi de lubrifiant

Dacă ai probleme cu vaginul uscat, asigură-te că ai la îndemână vreun soi de lubrifiant vaginal – de preferabil unul solubil în apă. Nu ar fi rău să și miroasă frumos.

4. Beți niște vin

Poate fi distractiv să beți un pahar sau două de vin înainte de a face amor, pentru a se forma o atmosferă mai romantică, mai relaxată și mai senzuală.

5. Pregătește-ți corpul

Fă o baie și curăță-te, poartă lenjerie sexy și un parfum care să-l excite pe partener. Nimic nu e mai senzual decât să faci dragoste după ce ai făcut baie sau duș, devenind, astfel, mai
prezentabilă.

6. Asigură-te că buzele tale sunt seducătoare

Amorul implică și multe sărutări și atingeri. Femeile nu ar trebui să poarte un ruj dens, ci un balsam de buze lejer, care să nu se împrăștie pe fețele partenerului, care ar trebui de asemenea să aibă buzele hidratate.

7. Epilează-te pe picioare

Înainte de amor ar trebui cu siguranță să te epilezi pe picioare și la subraț. Bărbaților le plac picioarele fine, așa că nu ar strica să te ocupi de acest aspect – poate în timpul unei băi lungi și relaxante.

8. Exfoliază-ți pielea

Asigură-te că pielea ta este cât mai moale și mai fină posibil. Exfoliază-ți cu delicatețe întregul corp înainte de a face dragoste. Nu uita de părțile corpului care îl excită cel mai mult pe partener.

9. Poartă bijuterii interesante

Partenerul tău va fi mai excitat dacă porți bijuterii sexy, atâta timp cât acestea nu încurcă actul intim. Cerceii frumoși sau o brățară drăguță pot să transmită că ești gata pentru a avea
o experiență grozavă pe parcursul căreia îți păstrezi feminitatea.

10. Poartă lenjerie seducătoare

Partenerul tău va fi surprins plăcut văzându-te că porți lenjerie care sugerează că ești la fel de interesată de intimitate ca și el. Va fi și mai frumos și mai senzual atunci când îți va scoate lenjeria.

Citește și 10 lucruri care vor da pe spate orice bărbat în pat. Numărul 6 îl cucerește total

Orice femeie și-ar dori să îl dea pe spate pe bărbatul ei, însă uneori rămânem în pană de idei și nu ne dăm seama ce am putea face. Ei bine, astăzi îți venim, în ajutor cu câteva dintre lucrurile care le plac cel mai tare bărbaților în pat. Iată câteva dintre lucrurile care le plac cel mai mult bărbaților în dormitor – unele sunt mult mai „blânde” decât ți-ai imagina, așa că nu e nevoie să te sperii și să crezi că e nevoie să faci lucruri prea extravagante:

1. Lentoarea

Bărbaților le place atunci când lucrurile se desfășoară într-un ritm lent. Astfel, nu te teme de multe săruturi, multe mângâieri, și îmbrățișări.

2. Statul pe o parte

Ei apreciază de asemenea intimitatea, așa că stai pe o parte, cu fața la partenerul tău. Astfel, puteți avea amândoi mai mult control asupra vitezei și intensității lucrurilor care se petrec între voi.

3. Gleznele peste umeri

Această poziție face ca atât el, cât și ea să resimtă mai multă plăcere în timpul actului intim.

4. Acțiunea pe canapea

Și bărbaților le place să fie surprinși, așa că nu te sfii să ii și să îi oferi puțină plăcere atunci când este pe scaun sau canapea și nu se așteaptă.

5. Stai deasupra

Și bărbaților le place să fie controlați uneori, așa că preia controlul, stai deasupra. În acest fel, el se va bucura să îți vadă toate reacțiile și să simtă fiecare parte a corpului tău.

6. Intimitate în fața oglinzii

Bărbații sunt foarte stimulați din punct de vedere vizual, astfel că adoră să vadă ceea ce se întâmplă atât prin ochii lor, cât și prin ochii unui privitor exterior, uitându-se în oglindă. Oglinzile sunt cel mai simplu mod de a te uita și de a juca în același timp într-un film pentru adulți.

7. Vorbitul în timpul intimității

Lăsând la o parte interacțiunea simplă, masculii adoră să te joci cu fiecare parte a corpului lor, inclusiv mintea, astfel că nu ezita să îi șoptești cuvinte mai mult sau mai puțin dulci în ureche.

8. Când ești concentrată

Și ei adoră atunci când simt că primesc toată atenția din lume și că tu ești concentrată pe plăcerea lor astfel că, arată-i că nimic nu te poate distrage și că nu îți dorești decât să ai grijă de bărbatul tău.

9. Nu-i ignora zonele erogene

Pe lângă zonele clasice erogene, încearcă să îți dai seama care sunt locurile în care partenerului tău îi place să fie atins și joacă-te de acolo înainte. Acordă-ți câteva minute pentru a testa terenul și a vedea unde ar trebui să îl atingi în punctele culminante pentru a-l da pe spate.

10. Spune-i ce îți place

De multe ori, îl vei incita cel mai tare pe partenerul tău spunându-i ce îți dorești tu. Pe lângă asta, un bărbat adevărat va adora să te satisfacă și să îți ofere toată atenția lui.

loading...

Miruna Stie

Add comment