MirunaStie.net

10 lucruri pe care sa NU le spui niciodată fostului! Al 6-lea ÎȚI FACE ȚIE mai mult rău!

Cu toții am trecut prin asta – le-am spus ceva foștilor parteneri și apoi am regretat că am făcut-o. Adevărul e că e greu să mai ai vreo legătură cu un fost partener, fiindcă șansele de a spune ceva prostesc sunt destul de ridicate. Cuvintele nu mai pot fi luate înapoi, așa că citește mai departe pentru a afla ce nu ar trebui să-i spui fostului sub nicio formă:

1. „O să mă sinucid dacă nu îmi dai o a doua șansă – vorbesc serios”

Cel mai probabil nu o să te sinucizi – iar drama nu e de bun augur. Oamenilor nu le place să se simtă vinovați, iar această frază este destul de copilărească. Un om adult, matur, nu ar spune niciodată așa ceva.

2. „Putem încă să ieșim, nu?”

Nu, mă tem că nu. Atunci când spui asta dai dovadă de disperare. Pare că încerci să te agăți de ceva, iar întreaga situație va fi ciudată. V-ați despărțit ca să puteți merge mai departe separat – cum veți face asta dacă petreceți timp împreună?

3. „Mi-e dor de tine”

Poate fi greu să nu îi spui asta, dar trebuie să te abții. Dacă i-ai spune, te vei aștepta să îți spună că și lui îi e dor de tine, iar când vei vedea că nu va face asta te vei simți și mai rău. Aceasta este o emoție pe care ar trebui s-o ții ascunsă.

4. „Hai să ieșim”

Dacă v-ați despărțit, nu vei mai putea să îl alinți, să îi ciupești obrajii sau să îl îmbrățișezi / săruți. Dacă ieșiți s-ar putea să fii tentată să faci asta din nou, iar amândoi veți fi confuzi. Păstrează distanța.

5. „Sper cu adevărat să mori”

Au! Wow! Pisicuța are gheare! Dacă spui asta ceva s-ar putea să fie în neregulă cu tine. De asemenea, nu e bine să spui asta nici măcar pentru a-i atrage atenția.

6. „Te iubesc”

Poate că încă îți iubești partenerul – însă nu ar trebui să îi spui asta, mai ales dacă tu ai fost cea care a încheiat relația sau dacă ați fost amândoi e acord. Încearcă să fii puternică și să treci peste.

7. „Îmi pare rău”

Dacă tu ai încheiat relația sau dacă tu ai făcut ceva greșit, e în regulă să spui că îți pare rău. Nu ar trebui însă să zici așa ceva dacă tu ești, mai mult sau mai puțin, victima. Dacă vrei ca și el să își ceară scuze, mai gândește-te.

8. „Ce-ți mai face noul suflet pereche?”

Dacă el are o nouă iubită, e mai bine să nu aduci vorba despre ea. De asemenea, nu folosi cuvinte ironice la adresa ei.

9. „Ce aș putea îmbunătăți la mine?”

Aceasta este o tactică prostească de a începe o conversație cu fostul iubit, deoarece nu va vrea să răspundă și nu va răspunde. E o întrebare destul de patetică. Dacă v-ați despărțit nu înseamnă că tu nu ești de ajuns, în vreun fel, ci doar că nu a fost să fie.

10. „Aș vrea să nu te fi întâlnit niciodată”

Dacă îi spui asta îi vei arăta doar că nu ai trecut peste și că încă te deranjează situația. Chiar dacă e așa, el nu trebuie să afle asta.

Comentarii