MirunaStie.net

10 lucruri complet normale care se întâmplă când faci amor. Nu-ți mai fie rușine de numărul 7

Momentele de amor sunt frumoase, fiind actul cel mai intim pe care îl pot face doi oameni îndrăgostiți. Pentru femei, el are și beneficii uimitoare pentru piele și sănătate. Nu toate lucrurile sunt minunate însă, putând să apară diverse chestii stânjenitoare. Nu îți face griji, aproape toată lumea se confruntă cu problemele de mai jos:

1. Vaginul uscat

Multe femei au de-a face cu uscarea vaginului sau cu iritații înainte și în timpul sexului. Poți rezolva această problemă cu ajutorul lubrifierii sau preludiului. Dacă alegi să îți cumperi un
lubrifiant, asigură-te că îl testezi înainte de a-l folosi.

2. A merge sau nu la toaletă

Cele mai multe dintre femei simt nevoia să facă urineze în timpul actului sexual. Dacă nu ai mers la baie înainte, aceasta este o senzație amplificată în anumite poziții, care apare în momentul
penetrării sau când este stimulat punctul G. Ignoră și bucură-te de ce se întâmplă.

3. Durere de cap

Pe măsură ce excitarea crește, unele femei ar putea să simtă o durere surdă de cap sau de gât. Durerea ar putea fi mai ascuțită în apropierea orgasmului. Mergi la un medic dacă durerea
de cap este mult prea puternică, dacă apare prea frecvent sau dacă te face să întrerupi partida de amor

4. Mărirea vaginului

Vaginul este un organ foarte elastic, care se mărește atunci când femeile sunt excitate, însă acest lucru nu trebuie să .

5. Schimbarea aspectului exterior al zonei intime

Poate că nu știai, dar zona intimă devine mai umflată și își schimbă culoarea în timpul actului intim.

6. Sunetele puternice

Studiile au dovedit că multe persoane sunt stânjenite de zgomotele puternice pe care le scot în timpul actului intim, însă acest lucru este grozav pentru a-ți stimula partenerul și pentru a-ți exprima satisfacția.

7. Evacuarea gazelor vaginale

Flatulența vaginală este o altă reacție normală a corpului în timpul intimității. Ea implică evacuarea aerului prin vagin. Nu te simți stânjenită dacă ți se întâmplă așa ceva o dată sau de două
ori.

8. Îți vine ciclul

Chiar și menstruația cea mai bine planificată poate să îți facă o surpriză și să sosească în timpul intimității. Ar trebui să treci însă peste acest lucru și să te bucuri de experiență.

9. Umflarea sânilor

Atunci când ești excitată, sânii ți se umflă în mod natural, par mai mari, iar sânii și sfârcurile se întăresc, putând să devină dureroși. Spune-i partenerului tău despre asta pentru a nu avea parte de surprize neplăcute

10. Strălucirea facială

Pielea este hidratată, suplă și strălucește după amor, amintind de „exercițiile fizice grozave” pe care le-ai făcut.

Citește și 8 LUCRURI pe care le fac toate CUPLURILE care se IUBESC. Tu le faci cu PARTENERUL tău?

Cu toţii cunoaştem faza de început a unei relaţii, în care fiecare încearcă să îl impresioneze pe celălalt şi să îi arate cea mai bună variantă a sa. Acest lucru poate fi însă destul de obositor, aşa că nu ne rămâne decât să ne bucurăm de momentele în care simţim că relaţia avansează. După ceva timp, vei înceta să mai ai grijă la toate detaliile minore şi nu îţi va mai fi frică de faptul că celălalt te poate judeca. Dacă vrei să vezi care sunt 8 dintre cele mai răspândite schimbări care survin pe parcursul unei relaţii, continuă să citești acest articol.

1. Vă veţi face reciproc să râdeti

Este foarte important să îl faci pe iubitul tău să râdă. La fel cum ţie îţi plăcea că el are simţul umorului, la fel şi el va aprecia să vadă că îţi place atunci când este bine dispus. Pe lângă acest lucru, dacă sunteţi împreună este evident că el vrea să fie destins alături de tine, aşa că nu te feri să faci glume.

2. Vă veţi uita la aceleaşi lucruri chiar dacă sunteţi în locuri diferite

Dacă aveţi o emisiune TV sau un serial preferat care vă place amândurora şi pe care vreţi să îl vedeţi împreună, veţi găsi o modalitate să faceţi acest lucru, chiar dacă nu sunteţi aproape unul de celălalt. Fie că vă veţi da mesaje sau că veţi vorbi la telefon, nu veţi pierde ocazia de a împărţi această activitate.

 

3. Veţi alege împreună locurile în care mâncaţi

Dacă, la începutul relaţiei, bărbatul încearcă să planifice toate întâlnirile şi să se asigure că totul este organizat, este normal ca, în timp, să înceapă să vrea să ştie care sunt părerile tale şi să ţină cont de ele. Încetează să spui că îţi este indiferent sau că nu ţii neapărat să mergeţi nicăieri. Exprimă-ţi opinia sau măcar arată-i că eşti interesată de discuţie.

4. Veţi împărţi duşul

Atunci când relaţia ajunge într-un stadiu avansat, veţi începe să faceţi dus împreună. Indiferent că încercaţi să economisiţi timp şi apă sau că doar vreţi să vă bucuraţi de momentele în care va spălaţi unul pe celălalt, împărţitul duşului va fi unul dintre lucrurile pe care le veţi face.

5. Veţi renunţa la ţinutul în braţe

Băieţi, să recunoaştem, vă place să vă ţineţi iubita în braţe la fel de mult pe cât îi place şi ei. Fetelor, nu puteţi avea pretenţia să o facă toată noaptea. Dacă la începutul relaţiei te trezeai în aceeaşi poziţie în care adormisei însă bărbatul tău nu îşi putea folosi mâna timp de jumătate de zi, după ce aţi devenit mai apropiaţi, va exista un moment în timul nopţii în care el îţi va da drumul din braţe însă tu nu trebuie să te superi. Oricum nu ştii ce se întâmplă atunci când dormi, iar el trebuie să se odihnească.

6. Veţi purta conversații atunci când sunteţi în pat

De la un punct înainte, discuţiile purtate în dormitor trec de barierele cunoaşterii şi încep să vizeze alte subiecte. Te vei bucura de momente în care tu şi iubitul tău, la sfârşitul unei zile lungi de muncă, vă veţi povesti cele mai amuzante păţanii, ţinându-vă de mână pe pătură.

7. Veţi pretinde drepturi asupra unei anumite părţi a patului

Să recunoaştem, fiecare dintre noi are o parte preferată de pat. Dacă la începutul relaţiei nu îţi permiţi să pretinzi astfel de drepturi, cu cât vă veţi apropia unul de celălalt, vei începe să îţi doreşti să îţi marchezi teritoriul. Iar dacă partenerul tău îţi va încălca spaţiul personal, vei dovedi cât de puternică eşti la îmbrâncit, şi vei redobândi puterea.

8. Vă veţi schimba hainele unul în faţa celuilalt

Indiferent că locuiţi sau nu împreună, va exista un moment în care veţi ajunge să vă schimbaţi unul în faţa celuilalt. Chiar dacă acum ţi se pare că nu vei ajunge niciodată în acea poziţie, va veni un moment în care îl vei ruga să îţi întindă el tricoul sau să te ajute să îţi găseşti şosetele.

Comentarii