MirunaStie.net

10 lucruri importante și ciudate pe care nu le știai despre zona ta intimă! Numărul 3 te va speria!

Lumea femeilor este un univers complet diferit de cel al bărbaților. Nu este o surpriză faptul că bărbații consideră că este atât de complicat să înțeleagă femeile; Chiar și părțile intime ale femeilor pot provoca o mare confuzie și controversă, chiar dacă ar fi foarte ușor de studiat și de analizat. Cu siguranță că fiecare dintre noi a pus la un moment mâna pe o oglindă pentru a-și studia zonele intime și a înțelege cu adevărat ce se întâmplă acolo.
Cu toate acestea, nefiind un subiect despre oamenii vorbesc des și cu lejeritate, este foarte posibil să fi rămas foarte multe lucruri despre această zonă pe care nu le-ai mai auzit până acum. Iată care sunt acestea.

1. Să nu neglijăm varietatea

Așa cum fiecare femeie este diferite de cele din jurul ei, această diferență se manifestă și în ceea ce privește aspectul exterior al zonelor intime.

2. Apariția cheagurilor este normală

Sângele menstrual nu curge la fel ca restul sângelui din corp, din cauza faptului că acesta acționează ca o căptușeală uterină. Pentru a face ca uterul să reprezinte un loc sănătos si protector pentru făt, mucoasa uterină este bogată în sânge. Cheagurile de sânge sunt sănătoase în timpul perioadei menstruale, cu excepția cazului în care cheagurile sunt mari, grele și sângerările sunt prelungite.

3. Prăbușirea

Unul dintre lucrurile pe care foarte puține persoane le știu în legătură organele intime ale femeilor este faptul că acestea se pot prăbuși. Acestea pot cădea efectiv de la locul lor și pot coborî spre zona pulpelor, însă această problemă poate fi remediată medical.

4. Scurgerile sunt normale

Cantitatea de scurgeri variază foarte mult de la femeie la femeie și variază, de asemenea, în funcție de diferitele momente de pe perioada ciclului menstrual. Dacă însă scurgerile tale te ustură, te ard sau prezintă un miros ciudat, ar fi bine să apelezi la un medic.

5. Antrenamentul muscular

Poate nu știai dar, zona ta intimă este în realitate un mușchi. Avesta trebuie să fie întins și antrenat, altfel își va pierde complet elasticitatea. După naștere, acest mușchi poate să își piardă foarte mare parte din elasticitate.

6. Virginitatea este irecuperabilă

Multe femei se consolează după pierderea virginității gândindu-se că aceasta poate fi restaurată medical. Cu toate acestea, condițiile interne obiective nu vor fi niciodată aceleași după primul contact intim.

7. Organismul tău te avertizează

Deși este normal ca fiecare femeie să își spele zonele intime cel puțin o dată pe zi, acestea nu ar trebui să înceapă să răspândească un miros prea puternic. În cazul în care te confrunți cu acest lucru, ar trebui să vizitezi un medic cât mai bine.

8. Lubrifierea

Multe persoane cred că lubrifierea este doar naturală, însă în foarte multe situații, aceasta nu ajunge pentru ca actul intim să nu fie deloc dureros. Nu te teme să folosești lubrifianți artificiali în dormitor.

9. Prezența durerii

Studiile au dovedit că multe femei cred că este normal să se confrunte cu anumite dureri pe timpul contactului intim, însă acest lucru nu este deloc adevărat. Dacă simți vreo durere în aceste momente, ar trebui să consulți un medic cât mai curând.

10. Contactul intim este foarte sănătos

Pe lângă faptul că îți îmbunătățește vizibil starea, acesta poate reduce riscul bolilor cardiovasculare, îți poate susține sistemul imunitar, reduce riscul de apariție a cancerului de sân, îmbunătățește starea de sănătate, te ajută să dormi mai bine și, nu în ultimul rând, îți crește stima de sine.

Citește și 6 lucruri SCÂRBOASE și CIUDATE pe care toate CUPLURILE le fac în SECRET și nu recunosc

Dacă ai fost într-o relaţie de lungă durată cel puţin o dată, atunci cu siguranţă ai observat că există anumite lucruri pe care reuşeşti să le faci cu partenerul tău deşi nu te-ai fi gândit niciodată că le vei împărţi cu altcineva în afară de tine însuţi. Dacă nu ai avut ocazia să vezi ce înseamnă să te simţi atât de apropiat de o persoană, acum vei reuşi să înţelegi mai bine ce înseamnă viaţa de cuplu şi care sunt lucrurile pe care le vei face cu partenerul tău atunci când nimeni altcineva nu vă vede.

1. Partenerii nu se mă tem de faptul că celălalt o să îi vadă în momentele în care nu arată bine

Dacă la începutul relaţiei fiecare depune efort pentru a arăta cât mai bine pentru celălalt şi niciunul nu vrea să lase impresia că are şi momente în care nu este îngrijit, pe parcursul relaţiei vei observa că aceste lucruri nu mai contează la fel de mult. Astfel, faptul că nu te-ai spălat pe faţă, că ai mâncare între dinţi sau că părul tău stă răvăşit în toate direcţiile nu înseamnă că nu mai vrei să îţi dai silinţa să te aranjezi pentru partenerul tău, ci că te simţi îndeajuns de în siguranţă încât să îl laşi să te vadă în aceste momente.

2. Vor împărţi cu cel de lângă ei mişcări de dans speciale

Atunci când ajungi să petreci mult timp cu o persoană este inevitabil să nu ajungi să împarţi cu aceasta anumite lucruri care să fie speciale doar pentru voi. În această categorie se încadrează şi mişcările speciale de dans care cel mai probabil sunt uşor penibile şi ciudățele, însă acest lucru nu vă va opri să le faceţi unul cu celălalt chiar şi atunci când sunteţi în public.

3. Se simt complet confortabil unul cu celălalt

Atunci când relaţia se află pe drumul cel bun, nu îţi va fi teamă să îl rogi pe partenerul tău să te ajute cu lucruri pe care altă dată nu le-ai fi împărtăşit nimănui. Ai un coş pe spate sau un fir de păr crescut în locul nepotrivit? Vrei să verifici dacă ai celulită sau dacă ţi-a rămas vreun semn ciudat în zonele intime? Partenerul tău este cel care te va ajuta să îţi răspunzi la aceste întrebări şi să găseşti rezolvarea acestor probleme.

4. Fac glume proaste unul cu celălalt

Atunci când doi oameni se simt îndeajuns de apropiaţi unul de celălalt, teama că partenerul se va supăra la auzul glumelor proaste dispare. Astfel, atunci când situaţia devine tensionată, este foarte posibil să reuşeşti să îl linişteşti pe cel drag râzând puţin de peripeţiile sale din copilarile sau de situaţiile ruşinoase prin care a trecut.

5. Îşi spionează în secret vecinii

Chiar dacă locuieşti alături pe partenerul tău sau doar petreceţi timp în casa unuia dintre voi uneori, veţi găsi foarte interesantă activitatea de a vă spiona vecinii şi de a vă întreba care sunt lucrurile pe care le fac, locurile în care se duc, etc. Acest joculeţ poate să vă inspire şi pe voi să faceţi lucruri mai interesante şi poate reprezenta o modalitate bună de a va crea un anumit obicei imaginativ care să vă unească mai mult.

6. Îşi împrumută produsele de igienă personală

Atunci când relaţia voastră a început să avanseze, nu veţi mai refuza să rămâneţi peste noapte la partenerul vostru doar din cauza faptului că v-aţi uitat deodorantul acasă. Astfel, tu şi partenerul tău veţi fi complet în regulă cu faptul că vă împărţiţi produsele de igienă personală precum periuţele de dinţi, şamponul, cremele, deodorantele, etc.

Comentarii