MirunaStie.net

Topul zodiilor care sunt proaste la pat. Tu și partenerul tău vă regăsiți printre ele?

Nimeni nu este perfect, fiecare om face greșeli, iar acestea pot apărea cu ușurință și în dormitor. Este normal ca fiecare dintre noi să își dorească să găsească un partener cât mai talentat în intimitate. Ei bine, astrele îți pot oferi câteva informații prețioase în acest domeniu. Iată ce tind să greșească oamenii în pat în funcție de zodie.

1. Berbec

Berbecii nu sunt chiar cele mai atente persoane. Să încerci poziții diferite e grozav, dar poate fi frustrant atunci când găsești ceva ce-ți place, iar nativul Berbec vrea să treacă la
următorul lucru. Le pasă de plăcerea partenerei, dar sunt foarte preocupați de nevoile lor.

2. Taur

Uneori, pe nativii zodiei Taur îi interesează doar să fie atinși. Sunt foarte senzuali și vor să îți atingă fiecare parte din corp, așa că s-ar putea să rămână blocați la preludiu. S-ar putea chiar să te simți complet satisfăcută și așa.

3. Gemeni

Nu știi niciodată ce vei obține de la un nativ al zodiei Gemeni. Poate să te facă să fii confuză și să simți că pierzi controlul – și nu într-un mod bun. Nu contează dispoziția ta – important
e el și ce își dorește.

4. Rac

Nativul Rac tinde să repete aceleași poziții la nesfârșit. Nu e vorba că nu are imaginație – va încerca lucruri noi din când în când, dar se va întoarce mereu la poziția în care se simte
cel mai sigur și mai confortabil.

5. Leu

Chiar dacă sunteți numai voi doi, Leul se poartă de parcă are public. Nu e vorba că nu îl interesează ca tu să te simți bine – chiar îi pasă de asta – doar că pentru el amorul e o performanță.
Să nu fii surprinsă dacă vrea să filmeze momentul.

6. Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt în stare să nu facă dragoste doar pentru a-și pedepsi partenera. E o luptă murdară, dar el sigur își va aduce resentimentele în dormitor. S-ar putea să-și tachineze partenera până când aceasta nu va mai suporta și va pleca. Lui îi place să simtă că el îi controlează pe ceilalți.

7. Balanță

Dormitorul este probabil ultimul loc în care un nativ al zodiei Balanță ar vrea să facă amor. Să nu fii surprinsă dacă te trage în toaleta doamnelor de la un restaurant elegant sau vrea să îi
satisfaci afară, în parc. Spontaneitatea e grozavă, dar după prea multe experiențe în natură, s-ar putea să îți dorești confortul oferit de un pat.

8. Scorpion

E greu să găsești ceva legat de amor la care nativii din zodia Scorpion să nu fie buni. Poate că nu îți va plăcea că vor constant să faceți dragoste – sunt neobosiți. Scorpionii nu vor pauze și nu au nevoie de ele.

9. Săgetător

Nativii Săgetător vor să fac amor și apoi, mulțumesc frumos, să plece. Ei au locuri de vizitat și noi experiențe de trăit. Nu intimitatea contează cel mai mult pentru ei.

10. Capricorn

Contrar opiniei publice, nativii Capricorn nu sunt deloc plictisitori în pat. Dacă nu îți plac lucrurile extrem de obraznice, s-ar putea să fii surprinsă când Capricornul tău vine cu ceva la
care nu te-ai gândit vreodată.

11. Vărsător

Nativii Vărsător sunt foarte sinceri – și în momente nepotrivite. Dacă nu te ridici la înălțimea așteptărilor, îți va spune – și nu în cel mai delicat mod.

12. Pești

Nativilor acestei zodii nu le plac lucrurile prea extreme când vine vorba de intimitate. Ei preferă să facă dragoste simplu și pasional.

Citește și Cum să satisfaci o femeie în dormitor în funcție de zodie. La leu e cel mai ușor

Orgasmul este punctul culminant în ceea ce privește plăcerea partenerului și a ta pe parcursul actului intim. Deși acesta nu este cel mai important ci concentrarea ca amândoi să aveți parte de o experiență frumoasă și plăcută, nu strică ca, din când în când, să îi arăți partenerului că este important pentru tine ca el să se simtă bine. Așa cum probabil ai văzut până acum, zodiile pot oferi informații prețioase cu privire la modul în care poți să îți cucerești și iubești partenera. Ei bine, astăzi vei vedea cum poți să o satisfaci ținând cont de sfatul astrelor.

1. Berbec

O vei aduce pe culmile plăcerii dacă îi arăți cât de mult îi prețuiești corpul și mintea. Îi place trecerea treptată de la amor delicat la amor mai dur și să îi șoptești cuvinte murdare la
ureche.

2. Taur

E destul de greu să treci de zidul nativelor Taur, dar odată ce reușești să ajungi în mintea lor, poți să faci ce vrei cu ele. Nativele Taur adoră amor oral, așa că nu te sfii să te înfrupți
din fructul interzis.

3. Gemeni

Vei aduce o nativă Gemeni în al nouălea cer dacă ești versatil, jucăuș și seducător în timpul întregii partide. Nativele Gemeni apreciază persoanele sociabile și amuzante care pot să glumească
în dormitor, într-un mod inteligent și suficient de sexy încât să nu strice totul.

4. Rac

Nativele Rac sunt creaturi senzuale, visătoare și fascinante. Pune-i la treabă toate simțurile – freacă-i ușor pielea în cadă, masează-i umerii, ceafa. Linge-i apa de pe corp și apoi adaugă
elemente mai senzuale în scenă – miere, ciocolată, șampanie.

5. Leu

Vei aduce o nativă Leu la orgasm dacă îi arăți cine e șeful. Dacă în viața reală Leoaicele sunt foarte autoritare, în pat se transformă în niște creaturi delicate care caută confort.

6. Fecioară

Poți să aduci o nativă Fecioară la orgasm dacă o surprinzi. Nu va refuza niciodată o partidă de amor matinală pe birou sau pe blatul din bucătărie.

7. Balanță

Nativele din zodia Balanță preferă legăturile emoționale și pot fi destul de timide în dormitor. Ca să le satisfaci trebuie să le seduci ca la carte, să le arăți că pot să aibă încredere în tine. Ca și nativelor Rac, le place romantismul, dar și creativitatea și senzualitatea.

8. Scorpion

Nativele Scorpion sunt creaturi extrem de senzuale. Le place să fie legate și tachinate și rareori refuză perversitatea. O vei face să ajungă la orgasm dacă o faci să te implore pentru mai mult.

9. Săgetător

Alături de o nativă Săgetător viața este o experiență senzuală completă. Îi plac jucăriile erotice și pornografia. Va inventa propriile poziții intime și te va învăța ce trebuie să-i faci.

10. Capricorn

O vei face să aibă orgasm dacă lași să se acumuleze multă tensiune intimă între voi în timpul zilei. Trimite-i mesaje în care îi spui ce o să-i faci seara.

11. Vărsător

Nativele Vărsător vor ajunge la orgasm dacă le amâni plăcerea și le tachinezi folosind cuvinte murdare. Le place să fii aspru uneori, iar alteori vor să preia ele conducerea. Vor ofta de plăcere dacă le ții ferm cu brațele.

12. Pești

Această zodie misterioasă este una dintre cele mai seducătoare și mai obsedate de intimitate. Vei face o nativă Pești să ajungă la orgasm dacă te joci cu trupul său într-un preludiu lung, agonizant.

Comentarii