MirunaStie.net

8 metode de a face amor fără prezervativ, fără a rămâne însărcinată

În fiecare an, 450 milioane de prezervative sunt vândute numai în Statele Unite. Februarie a fost numită „Luna de prezervative”, deoarece toată lumea cumpără prezervative în speranța de a avea o Ziua Îndrăgostiților fericită.

Dar nu toată lumea este un fan al prezervativelor. Unii bărbați susțin că nu-și pot simți partenerii prin prezervativ. Unii bărbați susțin că acestea îi strâng și îi fac să se simtă incomod.

1. Un tub intrauterin este o opțiune sigură și dovedită pentru a te asigura că nu vei rămâne însărcinată.

2. Retragerea este o altă opțiune. Acest lucru implică faptul că bărbatul se îndepărtează înainte momentul eliminării lichidului seminal, presupunând o sincronizare foarte bună și un control de sine foarte bun. Această metodă nu este la fel de sigură precum tubul intrauterin, dar dacă este practicată în mod corespunzător, doar patru din 100 de femei vor rămâne însărcinate practicând-o.

3. Contraceptivele orale, care au fost folosite de zeci de ani, reprezintă o opțiune solidă. Aceste pastile conțin atât progesteron, cât și estrogen sau progestogen hormonal unic. Cu toate acestea, această opțiune prezintă riscuri. Utilizarea acestora poate duce la formarea de cheaguri de sânge, creștere în greutate și depresie, printre altele.

4. Puteţi opta pentru metoda simptomatică. Acest lucru vă cere să urmăriți temperatura corpului partenerului feminin. Temperatura corpului unei femei creşte în timpul ovulației, așa că luarea temperaturii în fiecare dimineață vă va permite să înțelegeți schimbările și să faceți o previziune exactă a momentului în care femeia este mai fertilă.

5. O metodă de control a posibilității de a rămâne însărcinată care nu implică folosirea prezervativului este denumită metoda de conștientizare a fertilității. Acest lucru cere ca femeia să știe când este cea mai fertilă, urmărind ciclul menstrual și evitând actul intim.

6. Metoda diafragmei este o metodă care implică introducerea unei cupe în vagin înainte de începerea actului intim pentru a acoperi cervixul, ceea ce împiedică lichidul seminal să ajungă oriunde nu ar trebui. Diafragmele au o perioadă de valabilitate de până la doi ani.

7. Spermicidul este o altă opțiune. Acest produs poate veni sub formă de bandă, spumă, gel, chiar și supozitoare, pentru a împiedica sperma să ajungă la colul uterin, blocându-l. Diafragmele și spermicidele pot fi utilizate împreună pentru prevenirea foarte eficientă a sarcinii.

8. Desigur, există întotdeauna abstinența. Fiecare tip de metodă contraceptivă despre care am vorbit în acest articol poartă cu el un risc de sarcină. Abstinența este singura modalitate de a fi sigur că nu vei rămâne însărcinată.

Dacă simți că întreruperea momentului pasional pentru a pune un prezervativ vă va tăia cheful, poți încerca aceste metode cu o persoană în care ai într-adevăr încredere. Fii în siguranță și distrează-te.

Comentarii