MirunaStie.net

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2018. Urmează mari dezastre

Pe măsură ce se apropie Anul Nou, mulți oameni încep să își construiască speranțe și să se întrebe ce le va rezerva viitorul în 2018.

Iată câteva previziuni pe care le-a făcut faimosul profet Nostradamus în legătură cu anul 2018

– O eră turbulentă și catastrofică

Potrivit celor care cred de fapt profețiile pe care le-a făcut Nostradamus, anul 2018 va fi un an teribil și catastrofal, poate cel mai catastrofal din istoria omenirii.

Michel de Notre-Dame era numele adevărat al lui Nostradamus, care s-a născut în Franța în secolul al XVI-lea. Pe lângă faptul că era un doctor și un astrolog renumit, a fost faimos pentru capacitatea sa de a putea vedea viitorul, ceea ce l-a făcut să fie obiectul admirației în societatea franceză la acea vreme.

Pentru 2018, acest profet a spus că morții se vor ridica din mormintele lor, iar lumea se va confrunta cu schimbări și conflicte între națiuni. Catastrofele naturale, așa cum nu am mai văzut până acum, vor spori tragedia din întreaga lume.

Nostradamus a pretins că vedea viitorul uitându-se într-un castron plin cu apă pentru o vreme, primind viziuni despre ce se va întâmpla. Opinia oamenilor despre Nostradamus este desigur împărțită. Unii îl consideră un șarlatan care a ajuns în clasa superioară a Franței, în timp ce alții cred că aceste predicții ar trebui luate în considerare și tratate cu grijă.

În trecut, unele dintre previziunile sale s-au dovedit a fi extrem de exacte, cum ar fi Marele incendiu din Chicago în 1871 și apariția lui Adolf Hitler în anii 1930, atacul din 11 septembrie, precum și lansarea navelor în spațiu și asasinarea lui Kennedy în 1963.

Majoritatea oamenilor consideră că aceasta este o coincidență, însă câțiva cred că multe alte dintre previziunile sale se vor adeveri.

Nostradamus a prezis un război care va începe în Franța și se va răspândi în jurul Europei și că un conflict de 27 de ani va fi rezolvat, dar oamenii nu se vor bucura prea mult de această situație. El a prezis dezastre naturale, cum ar fi erupția Muntelui Vesuvius și un cutremur masiv care se va întâmpla în 2018, care va devasta America de Nord.

Ceea ce este mai îngrijorător este faptul că Nostradamus era conștient de încălzirea globală încă din secolul al XVI-lea, spunând că „cerul se va deschide și câmpurile vor arde din căldură „.

 

Comentarii