MirunaStie.net

6 greșeli pe care le faci atunci când îți desenezi codițe de tuș

Machiajul de tipul felină/cat eye este unul dintre cele mai în trend look-uri pentru anul 2017, așa că este foarte important să înveți să realizezi acest machiaj.
Dacă știi deja cum să îți desenezi codițele de tuș, ar fi cazul să vezi care sunt cele mai întalnite greșeli pe care le fac femeile atunci cand realizează acest machiaj.

1. Aplici tuş peste tot în jurul ochiului

Aplicarea tuşului de jur împrejurul ochiului va face ca acesta să pară extrem de mic, lucru care dezavantajează mare parte dintre persoane. Exceptând situaţia în care machiajul este realizat de un make-up artist profesionist, look-ul tău nu va arăta echilibrat şi nu te va pune în valoare.

Atunci când aplici tuş, concentrează-te pe linia genelor superioare şi pe exteriorul pleoapei de sus. Evită să aplici tuş în acelaşi fel şi pe pleoapa de jos.

2. Laşi spaţiu între linia genelor şi linia de tuş

Aceasta este una dintre cele mai întâlnite greşeli, însă ea poate face ca look-ul tău să arate dezorganizat. Începe trasarea linei de tuş prin aplicarea cu vârful creionului sau al pensulei a unor particule de pigment chiar pe linia genelor. Apoi trasează codiţa de tuş în mod normal. Acest lucru va face ca genele tale să pară mai dese şi mai groase.

3. Nu ascuţi vârful creionului

În cazul în care preferi să foloseşti un creion dermatograf în locul unui tuş lichid, este foarte important ca vârful acestuia să fie mereu ascuţit. În cazul în care creionul tău este tocit, nu vei obţine o linie îndeajuns de precisă şi rişti să murdăreşti zona din jurul liniei de tuş.

4. Foloseşti tuşul nepotrivit

Fiecare tip de tuş are o anumită întrebuinţare şi una dintre cele mai frecvente greşeli este aplicarea tipului greşit de tuş într-un anumit loc. Astfel, tuşul lichid nu trebuie aplicat niciodată pe linia genelor inferioare. Dacă vrei să obţii un efect fumuriu, aplică dermatograf pe mucoasă sau pe linia genelor şi estompează-l cu o pensulă.

5. Îţi întinzi pleoapa

Întinderea pleoapei cu mâna atunci când îţi aplici tuşul nu doar că va face ca pleoapa ta să îşi piardă elasticitatea în timp, însă nu te va lăsa să atingi rezultatul dorit. Tuşul trebuie aplicat atunci când pleoapa ta este în poziţie normală şi privirea este îndreptată spre înainte. Această poziţie este perfectă pentru a-ţi da seama cum va arăta codiţa de tuş la final şi pentru a putea vedea ce ţi se potriveşte.

6. Nu previi întinderea tuşului

Linia de tuş se poate întinde cu foarte mare uşurinţă, mai ales având în vedere faptul că zona pleoapelor este o zonă care se mişcă foarte mult pe parcursul zile. Dacă vrei să te asiguri că tuşul nu se va întinde pe parcursul zilei, aplică un primer pe pleoapă înainte de a-ţi continua machiajul. Dacă foloseşti un creion dermatograf, fixează-l la final cu un strat de fard în aceeaşi nuanţă, întrucât pudra de fard îl va face să reziste mai bine pe parcursul zilei.

 

Citește și 6 trăsături fizice pe care bărbații le adoră și pe care să le accentuezi mai des

Se spune că frumusețea stă în ochii privitorului și acest lucru se potrivește pentru majoritatea bărbaților. Ideea este că bărbații sunt ființe vizuale și atunci când văd ceva frumos, merg după el. Există niște factori care stimulează simțurile unui bărbat. Iată 5 lucruri care arată că bărbații sunt programați biologic să vadă anumite lucruri la o femeie:

1. Posteriorul

Studiile privind comportamentul uman au arătat că bărbații sunt programați biologic să fie atrași de această zonă a corpului. Rația de 0,7 a taliei înseamnă că circumferința taliei este 70% din cea a șoldurilor. Mai precis, bărbaților le place o femeie care are un posterior mai mare. Există ceva în legătură cu asta care chiar funcționează în rândul domnilor. Femeile obișnuiesc să poarte corsete tocmai din acest motiv. Mai mult, estrogenul și alți hormoni ai femeii creează șolduri mai late, ceea ce dovedește faptul că acestea pot da naștere unui copil în condiții optime.

2. Zâmbetul

Nimănui nu îi place o persoană morocănoasă și care nu zâmbește. Zâmbetul emană prietenie, căldură și atitudine sociabilă. Oamenii se uită, în mod instinctiv la gură atunci când vorbesc unii cu
ceilalți.

3. Ochii

Există ceva în legătură cu ochii atunci când vine vorba de bărbați: strălucirea lor, mărimea pupilelor etc. Cercetările arată că ochii mari, direct proporționali cu fața, sunt considerați atrăgători la o femeie. Așadar, nu poți învinovăți un bărbat pentru că s-a îndrăgostit de acest gen de ochi.

4. Parfumul

Pentru bărbați, parfumul spune multe despre genetica și sănătatea unei posibile partenere. Mulțumită acestei abilități, bărbații nu sunt nevoiți să întrebe o femeie de la prima întâlnire, dacă
aceasta are vreo problemă medicală. Au fost făcute numeroase studii în care bărbații și femeile au fost rugați să miroasă o bucată de material dintr-un articol vestimentar purtat o zi întreagă de către un străin și să relateze dacă li se pare atrăgător sau nu.

5. Formele

Nu mărimea spatelui unei femei va face un bărbat să își întoarcă privirile după ea, ci curbura lombarului din partea inferioară. Noile studii au arătat că această caracteristică în combinație cu o rație de 0,7 a taliei este considerată un avantaj în plus atunci când o femeie dă naștere unui copil. Este fascinant faptul că această caracteristică este atrăgătoare pentru un bărbat, chiar și fără să știe asta.

6. Sânii

Această obsesie a bărbaților pentru sâni este cât se poate de ciudată. Bărbații sunt singura specie care se simte atrasă de această parte a corpului. Sunt singura creație care dorește să maseze și să stimuleze această parte a corpului în timp ce face dragoste.

Comentarii