MirunaStie.net

Care sunt lucrurile pe care le văd BĂRBAȚII când se uită la o FEMEIE

În timp ce tu te gândești ce rochie să porți la întâlnire, ești tristă că ai mai pus un kilogram pe tine sau nu vrei să te vadă pentru că ți-a apărut un coș, bărbaților nici măcar nu le trec prin minte aceste detalii. Probabil ai auzit deseori că încrederea de sine este importantă. Practic, de încredere ai nevoie pentru a cuceri un bărbat și descoperi mai jos și dovada. Au fost selectate cele mai frecvente răspunsuri în urma unor interviuri cu mai mulți bărbați, ce aveau ca temă ceea ce ei observă sau nu la aspectul unei femei.

1. „Ceea ce simt pentru ea nu e influențat de ceea ce spune un cântar.”

„Logodnica mea este cu siguranță nesigură de greutatea ei și de formele sale. De fiecare dată îi spun că are puterea să schimbe orice vrea la ea, dar de asemenea îi spun mereu cât de frumoasă e și simt cu adevărat asta- nu depinde totul de ceea ce îți arată un cântar. ”

2. „Serios: toate tipurile de sâni sunt grozavi”.

„Sentimentele mele despre sâni sunt foarte pozitive. Orice fel de sâni, de la foarte mici la foarte mari sunt perfecte pentru mine.
Cam toate tipurile de sâni sunt perfecte.Cei mici au frumusețea lor și cei mari la fel.”

3. „Ești mult mai preocupată de simetrie decât mine.”

„Sunt surprins de numărul femeilor care vorbesc despre o anumită caracteristică care nu este simetrică sau de aceeași dimensiune, cum ar fi ochii sau sânii. Nu aș fi observat niciodată”. –

4. „Nu contează ce se întâmplă acolo jos.”

„Nu mă simt deosebit de pretențios în privința modului în care o femeie se epilează. Totul, de la fără niciun pic de păr, la ceva mai mult păr, e aceeași situație pentru mine atât timp cât este igienic. ”

5. „De fapt, mie chiar îmi plac unele lucruri despre care te plângi.”

„Mi se pare că imperfecțiuni ca pistruii sau cicatricile sunt trăsături care fac pe cineva cu adevărat unic ”

6. „Fundul tău este cel mai frumos.”

„Nu discreditez din cauza dimensiunilor. Posterioarele sunt probabil cele mai grozave lucruri inventate vreodată ”

7. „Îmi plac detaliile pe care tu nu le observi”.

„Unul dintre lucrurile mele preferate la corpul unei femei este, probabil, bărbia sau maxilarul. ”

” Preferatele mele sunt unele lucruri pe care nici măcar nu le poți atinge. De exemplu, cum miroase tot timpul gâtul prietenei mele”.

8. „Te stresezi prea mult pentru aspectul tău fizic.”

„Logodnica mea spune de fiecare dată când se simte un pic mai plină că are o burtă mare. Eu aș fi observat stomacul ei în măsura în care cred că este neted și curbat și al naibii de sexi „.

9. „Trebuie să te iubești pe tine „.

„Cineva care mănâncă sănătos, nu-și abuzează corpul cu medicamente, menține și un stil de viață sănătos în general și este preocupată de sănătatea sa este foarte atrăgătoare pentru mine. Asta poate suna ciudat, dar când văd pe cineva care lucrează pentru a fi sănătos, pot vedea faptul că se iubește pe sine. Nu aș vrea niciodată să fiu cu cineva care nu-și iubește propriul trup. Mă simt aproape înălțat când o astfel de persoană mă privește. ”

10. „Îmi place când vorbești deschis despre nesiguranța ta”.

„Toată lumea are propriile complexe, vizibile, sau nu. Iubita mea vorbește deschis despre complexele sale, și chiar și eu îi povestesc despre ceea ce simt că nu este perfect în viața mea. După aceea, amândoi ne simțim mai bine și mai uniți. „.

11. „Încredere, încredere, încredere”.

„Am cunoscut odată pe cineva care avea foarte puțină încredere în sine și a fost o corvoadă. Oamenii nu-și dau seama de felul de fricțiune pe care o lipsă de încredere o poate provoca într-o relație”.
„Încrederea este cea mai importantă, dacă se simte încrezătoare, atunci se simte confortabil comunicând cu mine.” Cel mai bun amor pe care l-am avut a fost atunci când partenera mea se simțea bine în trupul ei.

Comentarii