MirunaStie.net

6 lucruri pe care nici măcar FEMEILE nu le știau despre CORPUL lor. O să te ȘOCHEZE

Sunt unele caracteristici ale unei femei ascunse chiar și lor. Și nu vorbim de lucruri foarte profunde, ci mai degrabă de acelea de care auzi zilnic dacă ești femeie sau dacă ai multe cunoștințe de sexul frumos.
Chiar și pe noi ne-au surprins unele dintre aceste studii . Ciește și află adevărul despre femei:

1. Femeile nu își amintesc foarte bine ce au făcut în trecut, dar nu uită ceea ce au de făcut

În 2015, Liana Palermo a oferit 100 de sarcini diferite de memorie pentru bărbați și femei cu un interval de 2 minute până la 1 zi. S-a dovedit că, în general, femeile își amintesc mai bine sarcinile care trebuie întreprinse în viitor , în timp ce evenimentele deja trecute, sunt uitate la fel atât de bărbați, cât și de femei. Liana consideră că datorită faptului că femeile au mult mai multe sarcini, în plus față de muncă, în viața de zi cu zi, își antrenează mai bine memoria.

2. Simțul olfactiv al femeii este dezvoltat în măsura în care aceasta poate simți mirosul de feromoni masculini într-o mulțime

Indiferent dacă se află într-o mulțime, sau chiar și într-un magazin de parfumuri, unde sunt amestecate o mulțime de mirosuri, o femeie tot poate simți mirosul unui bărbat. Și cu siguranță mirosul său are un impact asupra stării unei femei. Avem ca exemplu studiul oamenilor de știință de la Universitatea British Columbia care au concluzionat că mirosul unui bărbat iubit le ajută pe femei să elimine stresul.

3. În ciuda stereotipurilor, femeile nu se îndrăgostesc la fel de repede ca și bărbații

Conform studiilor, mai mult de 25% dintre bărbați și doar 15% dintre femei s-au îndrăgostit între
prima și a patra întâlnire.
Deci, indiferent de stereotipuri, sau de ceea ce provoacă dragostea în corp, este cert că bărbații se îndrăgostesc mult mai repede.

4. Toxicoza în timpul sarcinii este benefică

Probabil toxicoza în timpul sarcinii îți pare un lucru negativ. Dar, condorm cercetătorilor canadieni din Toronto, nu este întru-totul. Ba chiar au descoperit că toxicoza la femeile gravide contribuie la dezvoltarea copilului. Știm că greața de dimineață și durerile sunt insuportabile, dar de fapt sunt rezultatul acțiunii unui mecanism de protecție care protejează fătul de toxine dăunătoare.

Bineînțeles, nu vorbim despre stări de rău severe și vărsături excesive. În acest caz, trebuie consultat imediat medicul.

5. Cu cât este mai inteligentă o femeie, cu atât mai puțin își dorește copii

Ei bine, da, inteligența unei femei are legătură cu dorința de a avea un copil. Acest fapt este dovedit de psihologul britanic Satoshi Kanazawa a estimat că, cu fiecare 15 puncte suplimentare în indicatorul IQ, dorința femeii de a naște un copil este redusă cu 25% .
El crede cu tărie că oamenii inteligenți au alte priorități, cum ar fi dezvoltarea personală, ba chiar a menționat că omenirea este proastă.

6. Femeile în roșu trezesc gelozia în alte femei

Știi că roșu este o culoare intensă, care nu are cum să nu atragă atenția. Culoarea i-a atras atenția chiar și lui Adam Pasta de la Academia de Științe din Slovacia, care a realizat un experiment în acest sens.
După ce le-a oferit atât unor femei, cât și unor bărbați niște fotografii cu femei îmbrăcate în haine de diferite culori, s-a concluzionat că femeile sunt geloase pe cele care poartă roșu, considerând că acestea sunt un pericol pentru relația lor. Ele nu vor ca partenerii lors ă interacționeze cu acele femei.

Comentarii