MirunaStie.net

10 poze RUȘINOASE cu femei care au dat-o BARĂ purtând haine mult prea SCURTE. A 6-a e GROAZNICĂ!

Fiecare femeie își dorește să fie feminină, atrăgătoare și sexy, însă foarte multe dintre ele duc această dorință la următorul nivel și exagerează. Fie că ne referim la un tricou mult prea decoltat sau o fustă mult pe scurtă, a te expune în mod exagerat nu îți va face niciun bine. Cei din jur își vor face o părere greșită despre tine și despre moralitatea ta și să nu mai vorbim despre faptul că, în mod inevitabil, întreg misterul reprezentat de trupul unei femei se pierde.

Astăzi avem pentru tine o colecție de fotografii cu femei care s-au decis să poarte pantaloni atât de scurți, încât ar putea fi asociați mai degrabă cu o pereche de chiloți sau una de micro-pantaloni.

Chiar dacă nu toate au fost puse într-o postură cu adevărat rușinoasă, vor atrage cu siguranță atenția din motive greșite.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

 

Citește și 7 TRENDURI groaznice care trebuie să DISPARĂ chiar acum! Numărul 4 e PENIBIL!

Lumea a trecut prin niște transformări foarte interesante în materie de modă în ultimii ani. În timp ce unele trenduri au rezistat testului timpului, unele ar trebui să fie abandonate pentru totdeauna. Iată câteva tendințe pe care am prefera să nu le mai revedem niciodată pe stradă sau pe podiumurile de modă:

1. Pantalonii largi

Băieții, e timpul să vă puneți pantalonii așa cum trebuie aceștia purtați. Această tendință rezistă de prea mult timp, făcându-i pe băieții care cred că ne pasă de lenjeria lor Calvin Klein să meargă ca niște pinguini. E bine că, în New Jersey, chiar legea îi interzice, iar cei care îi poartă primesc amenzi de 1000$.

2. Bureții pentru umăr

Aceștia au fost creați în anii 1930, pentru a crea iluzia unei talii mai mici. Ei au fost la modă de mai multe ori, mai ales în anii 80. Credem că e timpul să rămână totuși în trecut.

3. Colanții pe post de pantaloni

Un alt articol vestimentar care era la modă prin anii 80 erau aceșt tip de colanți, grozavi pentru a subția silueta și picioarele atunci când erau purtați pe sub o rochie sau o fustă. Totuși, de ceva timp ei au devenit o alternativă pentru pantaloni, lăsând lenjeria intimă complet la vedere prin materialul translucid.

4. Pantofii cu bot lung și ascuțit

Acești pantofi erau considerați un simbol al bogăției mai de mult. Totuși, erau atât de puțin practici încât au apărut legi care le reglementau lungimea. Și acești pantofi ar trebui să rămână în evul mediu, alături de oalele de noapte și de ciumă.

5. Tunsoarea cu chică

Această freză importantă din anii 70, în care părul era scurt în față și lung la spate nu a avantajat niciodată pe nimeni. Unii oameni au încercat s-o poarte într-un mod ironic, dar cel mai bine ar fi dacă ar renunța cu totul la ea.

6. Pantalonii cu turul lăsat

Acești pantaloni largi au fost purtați de faimosul MC Hammer și au devenit foarte populari în curând, însă te fac să pari că ai ieșit din casă învelită într-un cearceaf.

7. Cercurile purtate pe sub fustă

Foarte populare în rândul femeilor din anii 1800, aceste cercuri le făceau talia să pară foarte mică și fundul mare. De asemenea, era imposibil pentru ele să se așeze sau să intre pe ușă. Dăunau foarte mult șoldurilor, așa că e îmbucurător că astăzi nu se mai folosesc.

 

Comentarii