MirunaStie.net

8 semne că nu ține la tine și doar se joacă. Dacă recunoști numărul 3, părăsește-l chiar acum

Între iubirea adevărată și pasiunile temporare pe care le dezvoltăm față de anumite persoane există o foarte mare diferență. Ei bine, chiar dacă nu poți să iubești o persoană de la început, atașarea sa față de ea trebuie să fie una sinceră. Ei bine, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Iată câteva lucruri care te vor face să înțelegi dacă partenerul tău este cu adevărat atașat de tine sau îi ești doar comodă.

1. El nu se deschide niciodată emoțional

Dacă nu simți iubire sau încredere față de cineva, nu-ți poți deschide inima față de el. Doar acei bărbați care sunt cu adevărat siguri de sentimentele lor împărtășesc cele mai profunde gânduri cu cel iubit.

2. El pare să-ți fie aproape doar atunci când vrea să faceți amor

Ar putea să transforme lumea în jurul tău, să devină totul dulce și drăguț doar ca să ajungă în pat cu tine.

3. Ține legătura cu fosta

În cazul acesta, cel mai probabil ești un plan B! Un om care nu este sigur de sentimentele sale față de tine probabil nu poate să-şi depășească fosta relație.

4. Câteodată te simți ca o străină în jurul lui

Nu ai putea să te simți niciodată calmă în jurul unei persoane care nu-ți dă impresia că îi pasă de tine. Vei simți întotdeauna că atât mintea lui cât și mintea ta se află de fapt în altă parte.

5. Te cunoaște doar la suprafață

Atâta timp cât nu face un efort să te cunoască cu adevărat, nu îi pasă de tine.

6. Întotdeauna se ceartă cu tine

Atunci când un bărbat nu ține la tine cu adevărat, nu va face niciun fel de efort să îți dea dreptate sau să te facă să te simți importantă și se va contrazice cu tine oricând, fără să țină cont de sentimentele tale.

7. Niciodată nu arată că îi pasă de direcția în care merge relaţia

Atunci când el privește relația voastră ca pe un joc, este normal să nu aibă niciun fel de plan de viitor, astfel că orice dorință ai avea tu de continuitate, el nu o va manifesta.

8. Niciodată nu pare să fie îngrijorat pentru tine

Un bărbat care nu simte nevoia să te protejeze, să te îngrijească și să te iubească, nu este îndrăgostit de tine și nici nu va fi vreodată.

9. Petrece mai mult timp cu prietenii lui decât cu tine

Prietenii lui sunt o variantă convenabilă, care nu îi pun întrebări, nu vor ca el să își asume responsabilități, astfel că îi va alege mereu pe ei în detrimentul tău.

10. Nu pare a se implica niciodată

Știi că ai organizat totul: cină romantică, lumânări, muzică ușoară. Deși el vede toate aceste lucruri, nu pare niciodată încântat, impresionat sau măcar recunoscător de gesturile pe care le faci pentru el.

11. Nu i-ați întâlnit niciodată familia

Atunci când partenerul nu considera să relația voastră este îndeajuns de importantă, nu îi va păsa îndeajuns de mult de statutul vostru încât să te ducă ă îi cunoști părinții.

12. Ai întotdeauna o stare proastă alături de el

Indiferent de cât de tare îți place de o anumită persoană și de cât de mult ai încerca să îi faci bine, atunci când nu simți deloc deschidere din partea lui nu vei reuși niciodată să te simți în largul tău alături de el, iar o tristețe ciudată te va apăsa în mod constant.

Comentarii