MirunaStie.net

8 lucruri urâte pe care le fac bărbații prin care își rănesc soțiile. Dacă face numărul 3, divorțează!

Nicio relație nu este perfectă, iar faptul că o căsnicie reprezintă doar o relație confirmată din punct de vedere legal, nu face decât să demonstreze faptul că nici căsniciile nu pot să fie perfecte. Există câteva lucruri pe care soții le fac și care le fac pe nevestele lor să sufere foarte tare. Iată care sunt acestea.

1. Critica

Uită-te întâi la tine și nu te prinde în capcana de a-ți critica soția. Alege să vezi binele în soția ta. Complimenteaz-o cu privire la toate lucrurile pe care le face bine. Data viitoare când crezi că dorești să îi spui ceva ce nu îți place despre ea, treci cu vederea și fă-i un compliment sincer. Îi va plăcea.

2. Controlul

Crezi sau nu, nu ai întotdeauna dreptate. Și frumoasa ta soție este de fapt foarte bună la luarea propriilor decizii (și, de obicei, ea ia decizii foarte bune). Încetează să simți că trebuie să controlezi unde merge, ce face, cât de mult petrece și tot felul de alte lucruri. În loc să accentuezi acest lucru, alege să lucrați împreună ca o echipă, încurajându-vă și sprijinindu-vă reciproc. Lasă-ţi soția să fie propria ei persoană.

3. O tratezi ca pe un obiect

Soția ta nu este un obiect. Ea este soția ta, cel mai bun prieten al tău și regina ta. Ea merită respectul tău maxim, mai ales când vine vorba de intimitate. Respect-o întotdeauna și lucrează la stabilirea conexiunii emoționale și a încrederii.

4. Nu oferi atenţie pe parcursul zilei

Ai o soție? Atunci ești un tip norocos. Te rog, nu uita de ea. Nu fi prea ocupat să o suni, să îi scrii sau să o saluți atunci când intră în cameră. Data viitoare când o vezi, îmbrățișeaz-o și spune-i că o iubești. Las-o să știe că este prioritatea principală, punând-o înainte de toate – înainte de muncă, prieteni sau jocuri. Stai alături de ea și vorbiți despre ziua fiecăruia, despre ce vă bucură și ce vă întristează pe amândoi.

5. Utilizezi un limbaj vulgar

Nu mai sunteți băieți adolescenți (și chiar și atunci, limbajul rău nu era foarte cool). Ai grijă ce vorbești. Lucrează la a de obiceiul de a spune înjurături și elimină limbajul vulgar din vocabularul tău. S-ar putea să fii uimit de toate celelalte cuvinte disponibile pentru a-ți exprima sentimentele. Soția ta merită să audă cuvintele pe care un domn i le-ar spune.

6. Vizionezi filme pentru adulți

Aceasta este o modalitate sigură de a ruina căsnicia, viața și viitorul. Dacă îți faci o analiză interioară și ajungi la concluzia că ești dependent de conținutul și de materialele pentru adulți, caută ajutor de specialitate și încearcă să rezolvi această problemă. Studiile au demonstrat ca este una dintre cele mai răspândite situații critice care apar în căsnicii.

7. Ai așteptări prea mari

Ultimul lucru pe care soția ta dulce trebuie să îl audă este că nu se potrivește cu așteptările tale nerealiste. Nu comparați corpul soției dvs., salariul ei sau abilitățile sale de părinte în faţa altor persoane sau cu alte persoane. Comparațiile tale îi vor zdrobi în timp stima de sine. Decide să fii amabil, să fii răbdător, să fii iertător și să fii flexibil. Cu cât subliniezi mai mult părțile sale pozitive, cu atât mai mult ea va începe în mod natural să facă din ce în ce mai multe lucruri bune.

8. Îți pierzi răbdarea foarte des

Ești un om mare. Să urli la soția ta nu este potrivit, eficace sau util. Lovirea este complet în afara limitelor. Răzbunarea, lovirea, aruncarea, bruscarea și amenințarea sunt toate forme de abuz. Poți învăța să îți controlezi temperamentul indiferent de cât de dur sau impulsiv crezi că ești.

Comentarii