MirunaStie.net

4 semne că vrea doar să te ducă în dormitor. Al doilea înseamnă că nu contezi deloc pentru el

Dacă ești o persoană realistă, probabil că știi că 9/10 bărbați vor doar intimitate. Totuși, depinde cum privești problema. Fără îndoială, bărbații vor amor – este ceva foarte important pentru ei. E normal să fie așa. Ce nu e normal e să înceapă o relație serioasă cu cineva doar ca să-l obțină. Bărbații, mai ales cei de până în 30 de ani, nu caută iubite. Ei vor doar să se distreze, dar orice jucător e și el om, până la urmă, și va aprecia dacă întâlnește pe cineva deosebit. Iată însă câteva semne care dovedesc că partenerul te vrea doar pentru relații intime:

1. Propune mereu să vedeți un film atunci când vine vorba de făcut planuri

Dacă spune să mergeți la cinema ca să vedeți un film, e probabil un tip de treabă care e dispus să aștepte până când vei fi pregătită pentru intimitate. Dacă vrea doar amor, va prefera cu siguranță să mergeți la el acasă. Dacă sugerează mereu să vedeți un film atunci când vine vorba de făcut planuri, înțelegi acum ce vrea.

2. Încearcă să te facă să bei cu el

Toată lumea știe că alcoolul e un posibil afrodisiac. Prin urmare, dacă ține neapărat să te îmbete, e foarte probabil să vrea să te aducă într-o anumită dispoziție. Dacă te invită la el să beți ceva și tu te întrebi dacă se așteaptă la activitate în dormitor, răspunsul e DA. Dacă dă o petrecere, vrea probabil doar să socializeze – dar nu și dacă te-a invitat numai pe tine.

3. Vrea să ieșiți doar voi doi

Dacă te vrea doar pentru amor, cu siguranță nu va vrea să aibă prin preajmă o a treia roată de la bicicletă. Dacă insistă să vă vedeți numai voi doi, acesta e un semn sigur că nu vrea să își petreacă noaptea numai vorbind. S-ar putea să nu îl intereseze să îți întâlnească prietenii, ceea ce înseamnă că te consideră o persoană care e doar temporar în viața lui. E normal să vrea să ieșiți voi, dar e ceva putred la mijloc dacă anulează ieșirea atunci când îi spui că mai aduci o prietenă. S-ar putea, de asemenea, să nu vrea să plătească și pentru ea – și cu siguranță se va simți obligat să facă asta.

4. Face frecvent glume intime sau perverse

Dacă aduce mereu vorba de intimitate, încearcă să-ți transmită ceva – atunci când vorbește cu tine se gândește la un singur lucru. Bărbații fac multe glume și cred, poate, că glumele cu tentă intimă sunt amuzante dar nu e normal să aibă numai glume de acest gen. Nu fi surprinsă dacă îl sperii atunci când încerci să îi spui că nu vrei să faci dragoste prea curând.
Dacă observi aceste semne la partenerul tău, nu îl respinge însă imediat – dă-i șansa să te cunoască.

Comentarii