MirunaStie.net

20 de sfaturi pentru relații și căsnicii fericite date de către femei divorțate

Multe persoane vorbesc despre faptul că, a menține o căsnicie sănătoasă și fericită este ușor. Ei bine, aparent acest lucru este foarte greu și aproximativ 70% dintre căsnicii se termină cu divorț. Astăzi avem pentru voi o serie de sfaturi de la femei care au divorțat, care au învățat care sunt lucrurile pe care le-au greșit și cum ar trebui să se fi comportat corect.

1. Este foarte important să căutăm ce este mai bun la partenerul nostru. Dacă sunteți mereu în căutarea a ceea ce nu vă place, veți găsi cu siguranță o mulțime de lucruri.

2. Trebuie să faceți amor cu el deseori. După căsătorie, intimitatea ar putea să nu fie atât de entuziasmantă, dar îndepliniţi-vă rolul şi satisfaceţi-vă bărbatul.

3. Când sunteți emotivă, atunci nu puteți face nici o mișcare inteligentă. Tindem să fim extrem de emotive ca femei. Cu toate acestea, cel mai bun lucru de făcut în astfel de cazuri este de a solicita sfaturi de la femeile mai în vârstă care au succes în căsătoria lor.

4. Bărbații au câteodată un moment de înghețare a creierului, ei nu te ignoră. Deci, când vine vorba de asta, lăsați-l să iasă din zona aceasta în care se află, apoi reia discuția.

5. Nu este treaba ta să îl schimbi, sau să rezolvi problemele pe care le are.

6. Lăsați-l să știe cât de mare / puternic / inteligent / bărbătesc este tot timpul. Îi place să audă asta și de multe ori.

7. Nu uita niciodată că bărbatul tău te-a ales tocmai pe tine, din mii de femei.

8. Râdeți la glumele lui chiar și atunci când nu sunt amuzante.

9. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre. Și la fel trebuie să facă și el, nu începe să fii foarte copilăros atunci când trebuie să discuți cu partenerul tău.

10. Bărbaților le place să îşi laude soţia cum gătește. Deci, nu uitați să-l surprindeți și voi din când în când cu o cină frumoasă.

11. Când ajunge acasă, nu începe să îl sâcâi imediat. Știu că poate simți nevoia să vorbești și să spun ce ai pe suflet, însă lasă-l să se odihnească puțin.

12. Iubește-l în modul în care are nevoie el, nu în modul în care presupui tu că are nevoie. Află care sunt gesturile care îi plac și arată-i că îți dorești să îl faci să se simtă cât mai bine.

13. Asigurați-vă că aveți grijă de voi și cum arătați. Barbații își doresc ca femeile lor să arate cât mai bine, chiar și după căsătorie.

14. Serviți-l și el vă va servi. Bărbaţii doresc ca femeile lor să ia primele iniţiativa.

15. Nu vorbi niciodată despre alți bărbați, chiar dacă sunt personaje de film sau celebrități, bărbatul tău trebuie să fie cel mai important pentru tine.

16. Lăsați-l să știe că aveți nevoie de prezența sa masculină.

17. Nu citiți niciodată sfaturile de pe internet. Majoritatea oamenilor nu știu despre ce vorbesc și își dau cu părerea în necunoștință de cauza, fii mai bine atentă doar la ce spune partenerul tău.

18. Dați-i puțin spațiu atunci când are nevoie de el, nu încerca să te bagi în sufletul lui.

19. Fii mereu transparentă, acest lucru vă va ajuta să construiți o relație serioasă și puternică.

20. Nu-ți umili niciodată soțul în public! Dacă trebuie să vorbiți despre ceva mai emoțional sau aveți o problemă complicată, aveți răbdare până atunci când o puteți face în particular.

Comentarii