MirunaStie.net

12 lucruri secrete pe care le fac femeile după o partidă de amor, dar despre care nu vorbesc niciodată

Având în vedere cât se pregătesc femeile înainte de amor (se epilează, își cumpără lenjerie și își schimbă așternuturile), ai crede că după aceea se relaxează. Totuși, nu se întâmplă chiar așa. Iată ce fac femeile după o noapte fierbinte și nu ar mărturisi niciodată. Unele dintre aceste lucruri sunt complet normale și te vor ajuta să îți dai seama că, dacă și tu le faci, ești doar încă o femeie obișnuită care are aceleași gânduri și își pune aceleași întrebări ca toate celelalte:

1. Verifică cât e ceasul

Întotdeauna femeile vor fi interesante să vadă cât este ceasul, indiferent dacă fac asta pentru a vedea cât a durat partida sau pentru a calcula cât mai au de dormit.

2. Trag cu ochiul la prezervativ

Chiar dacă ți-ai respectat cu strictețe programul pastilelor anticoncepționale, tot e bine să vezi că protecția ta de rezervă e intactă, iar pentru asta e nevoie să analizezi îndeaproape
prezervativul. Ne pare rău, dar știm că ție nu îți pare rău.

3. Se îndoapă cu apă

Uneori, ai senzația că momentele de după intimitate sunt cele în care corpul lor este cel mai deshidratat.

4. Evită locurile lipicioase

Îmbrățișările sunt grozave, dar nu și atunci când au loc pe o porțiune de pat udă. Sigur, aceasta sugerează că treaba a fost bine făcută, dar asta nu înseamnă că vrei să te rostogolești prin
ea.

5. Își sună mama înapoi

Dacă ai vreun apel pierdut de la mama ta, o vei suna și te vei preface că nu s-a întâmplat nimic: „scuze, mamă, eram la… duș”.

6. Râd de părul lor

Coama sexy care îți apare după pozițiile schimbate și trasul de păr e sexy și dezordonată, încât aproape că ar merita să îți faci un selfie-de-după. Partenerul tău probabil că nu va
recunoaște, dar e impresionat de cât de tare arăți.

7. Își anulează programarea la sală

Tocmai ai avut parte de niște exerciții cardio, așa că nu îți mai trebuie altele – sau cel puțin asta îți spui.

8. Se întreabă dacă să își spele așternuturile sau nu

Poți să îți bagi așternuturile la mașina de spălat sau poți să le lași în pace până se usucă și să pretinzi că nu s-a întâmplat nimic. Trăiește-ți viața la maxim, nu te îngrijora atât de tare de asta!

9. Își vânează lenjeria

Chiar dacă nu vei mai îmbrăca piesele de lenjerie, nu strică niciodată să vezi pe unde au ajuns și să te asiguri că partenerul nu va dormi cu capul pe sutienul tău.

10. Își acordă un moment pentru a-și răsfăța vaginul

Voi ați trecut prin multe lucruri în ultimele douăzeci de minute, așa că a sosit timpul să mergi la baie și să te asiguri că totul e în regulă acolo jos.

11. Se uită la ele în oglindă

Cine este femeia aceea frumoasă din oglindă? Da, într-adevăr, tu ești. Nu e nicio rușine în a te privi. Ești o campioană care merită să fie apreciată.

12. Încearcă să lase ceva în urmă, ca din greșeală

Chiar crezi că personajul interpretat de Sharon Stone în Basic Instinct și-a lăsat cerceii de diamant pe chiuveta lui din greșeală? Știm că te gândești la a lăsa ceva care să îi aducă aminte de tine.

Comentarii