MirunaStie.net

10 mituri despre amor pe care sigur le credeai adevărate! Află acum adevărul!

Este normal dintre noi să își dorească să știe cât mai multe, chiar și despre contactele intime, pentru a putea avea o relație bună și sănătoasă cu partenerul lor.
Cu toate acestea, inclusiv despre subiectul amor au fost răspândite foarte multe minciuni și neadevăruri pe care noi, din păcate le credem adevărate.
Iată care sunt câteva dintre cele mai răspândite informații greșite despre contactul și relațiile intime.

1. Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât suntem mai puțin interesați de amor

Chiar dacă scăderea nivelurilor de hormoni poate conduce la scăderea apetitului intim, tratamentele speciale și grija și atenția partenerului te pot face să nu simți nicio schimbare în această direcție.

2. Femeile au orgasmul mai scurt decât bărbații

Ei bine, acest lucru este foarte fals în anumite cazuri. Astfel, în momentele în care fetele au parte de un orgasm multiplu, pot rămâne pe culmile fericirii chiar și câteva zeci de secunde.

3. Bărbații se gândesc non stop la asta

Deși bărbaţii tind să aibă gândurile mai ușor influențabile de aceste lucruri, asta nu înseamnă că femeile nu au și ele o imaginație la fel de bogată. Data viitoare când îți judeci prietenul că se gândește doar la ce se întâmplă în dormitor, adu-ți aminte că și tu faci același lucru.

4. Toate problemele unui cuplu se pot rezolva prin relații intime

Chiar dacă timpul petrecut în dormitor te poate ajuta să eliberezi tensiunea și să te conectezi mai bine cu partenerul tău, acest lucru nu înseamnă că acesta va reuși să îți rezolve toate problemele pe care tu și partenerul tău le aveți. Nu uita că o conversație sănătoasă este cel mai bun lucru pe care te poți baza.

5. Contactul intim nu are sens fără orgasm

Este normal ca fiecare dintre noi să își dorească să atingă punctul culminant al plăcerii, însă nu destinația este cea care contează întotdeauna. Dacă te vei concentra prea mult asupra acestui lucru, este posibil să nu mai reușești deloc să te bucuri de interacțiunea dintre tine și partener.

6. Relațiile intime te ajută să slăbești

Cine nu ar alege o partidă de amor în locul unei ture de exerciții la sală? Cu toate acestea, s-a demonstrat că interacțiunea intimă nu te ajută să scazi îndeajuns de multe calorii încât să observi rezultate vizibile în ceea ce privește scăderea în greutate.

7. Nu poți rămâne însărcinată dacă faci dragoste în apă

Atunci când femeia este la ovulație, indiferent de locul și condițiile în care se desfășoară contactul intim, riscurile ca aceasta să rămână însărcinată există. Nu te baza pe zvonurile pe care le auzi, folosește metodele contraceptive.

8. Oamenii căsătoriți nu mai fac la fel de multă dragoste

Multe persoane privesc căsătoria ca pe o gaură neagră în care se scufundă plăcerea, libertate și dragostea, imaginându-și astfel că oamenii căsătoriți nu mai pun la fel de mult accent pe momentele intime. Acesta însă este un lucru complet fals, mai ales având în vedere că multe persoane se simt chiar incitate de ideea că au devenit partenerul stabil al cuiva.

9. Mărimea este tot ce contează

Se spune că, cu cât dimensiunea organului genital masculin este mai mare, cu atât plăcerea pe care partenera o simte este mai mare. Cu toate acestea, studiile au dovedit faptul că mult mai importante sunt tehnica folosită și atenția pe care acesta o acordă partenerei sale.

10. Doar femeile se prefac că au ajuns la plăcere

Fetelor, chiar dacă mimarea orgasmului este mult mai răspândită în rândul vostru, acest lucru nu înseamnă că bărbații nu se prefac și ei uneori că simt plăcere atunci când în realitate nu se distrează chiar atât de bine. Fii mai atent la partenerul tău și vei reuși să vezi când se preface și când nu.

Comentarii