Miruna Stie

10 lucruri la care se gândesc bărbații înainte de o partidă de amor. Numărul 9 le enervează pe femei

Prin mintea bărbaților trec multe lucruri înainte de a ajunge la momentul contactului intim. Cu siguranță orice femeie și-ar dori să poată intra în mintea unui bărbat pentru a vedea care sunt gândurile acestuia. În principiu, gândurile lor sunt amestecate, dar iată care sunt principalele lucruri care îi preocupă:

1. Atunci când se gândesc prea mult la cum să sărute, bărbații uită cum să sărute natural, pentru că se concentrează prea tare.

2. Oare cum arată dezbrăcată? Ei bine, atâta timp cât nu e acoperită de un puf blond, e în regulă. Nici măcar nu știu de ce am gândit asta.

3. Unde ar trebui să îmi pun mâinile? Pe talia ei? Pe partea din spate a gâtului? O să îi pun o mână pe umăr și una pe sân. Așa pare mai natural.

4. Câte catarame are cureaua asta? Ce se întâmplă aici? De ce trebuie să rezolv un puzzle doar ca să îi desfac cureaua?

5. Ok, cu pantalonii ei e și mai rău. Nu cred că nasturele ăsta e prea funcțional. O să trag de el foarte tare sperând că asta trebuie oricum să fac.

6. Vaginul chiar e atât de jos? Vaginul ei ar trebui să fie – *jumătate de secundă de panică* – oh, gata, l-am găsit.

7. Voi încerca să-i dau pantalonii jos dintr-o dată, dar nu, au rămas prinși la genunchi. Acum la glezne. Bine, asta e muncă de echipă. Ajută-mă puțin, te rog.

8. Oare am o zi bună azi? Arăt bine, sper să arăt bine.

9. Sper că nu o să stingă lumina. Șiii… a stins lumina!

10. Din respect, ar trebui ca unul din noi să spună cu voce tare ce urmează să se întâmple sau pur și simplu începem?

Iar dacă ești curioasă ce gândesc ei în timpul sexului…

1. Deci… ăsta a fost un orgasm? E simplu să îți dai seama când au orgasm bărbații. E un întreg proces și apoi se prăbușesc de parcă ar fi alergat la maraton. De aceea, ei nu înțeleg cum de
continui în același ritm după orgasm.

2. Fir-ar să fie, am uitat să fac duș! Plănuisem să facă asta în urmă cu o oră, dar probabil am fost prea obosit sau mi-a fost prea lene. Nu sunt prea mândru de asta însă.

3. Mă întreb dacă nu se va supăra dacă încerc ………..? Fiecare bărbat are propriile trucuri – unele pe care le-au încercat, iar altele la care doar s-au gândit. Poate că își dorește să te
plesnească în joacă peste fund sau să te muște, dar nu e sigur dacă oamenii normali fac lucruri de genul acesta.

Citește și 10 lucruri complet normale care se întâmplă când faci amor. Nu-ți mai fie rușine de numărul 7

Momentele de amor sunt frumoase, fiind actul cel mai intim pe care îl pot face doi oameni îndrăgostiți. Pentru femei, el are și beneficii uimitoare pentru piele și sănătate. Nu toate lucrurile sunt minunate însă, putând să apară diverse chestii stânjenitoare. Nu îți face griji, aproape toată lumea se confruntă cu problemele de mai jos:

1. Vaginul uscat

Multe femei au de-a face cu uscarea vaginului sau cu iritații înainte și în timpul sexului. Poți rezolva această problemă cu ajutorul lubrifierii sau preludiului. Dacă alegi să îți cumperi un
lubrifiant, asigură-te că îl testezi înainte de a-l folosi.

2. A merge sau nu la toaletă

Cele mai multe dintre femei simt nevoia să facă urineze în timpul actului sexual. Dacă nu ai mers la baie înainte, aceasta este o senzație amplificată în anumite poziții, care apare în momentul
penetrării sau când este stimulat punctul G. Ignoră și bucură-te de ce se întâmplă.

3. Durere de cap

Pe măsură ce excitarea crește, unele femei ar putea să simtă o durere surdă de cap sau de gât. Durerea ar putea fi mai ascuțită în apropierea orgasmului. Mergi la un medic dacă durerea
de cap este mult prea puternică, dacă apare prea frecvent sau dacă te face să întrerupi partida de amor

4. Mărirea vaginului

Vaginul este un organ foarte elastic, care se mărește atunci când femeile sunt excitate, însă acest lucru nu trebuie să .

5. Schimbarea aspectului exterior al zonei intime

Poate că nu știai, dar zona intimă devine mai umflată și își schimbă culoarea în timpul actului intim.

6. Sunetele puternice

Studiile au dovedit că multe persoane sunt stânjenite de zgomotele puternice pe care le scot în timpul actului intim, însă acest lucru este grozav pentru a-ți stimula partenerul și pentru a-ți exprima satisfacția.

7. Evacuarea gazelor vaginale

Flatulența vaginală este o altă reacție normală a corpului în timpul intimității. Ea implică evacuarea aerului prin vagin. Nu te simți stânjenită dacă ți se întâmplă așa ceva o dată sau de două
ori.

8. Îți vine ciclul

Chiar și menstruația cea mai bine planificată poate să îți facă o surpriză și să sosească în timpul intimității. Ar trebui să treci însă peste acest lucru și să te bucuri de experiență.

9. Umflarea sânilor

Atunci când ești excitată, sânii ți se umflă în mod natural, par mai mari, iar sânii și sfârcurile se întăresc, putând să devină dureroși. Spune-i partenerului tău despre asta pentru a nu avea parte de surprize neplăcute

10. Strălucirea facială

Pielea este hidratată, suplă și strălucește după amor, amintind de „exercițiile fizice grozave” pe care le-ai făcut.

loading...

Miruna Stie

Add comment