MirunaStie.net

10 lucruri ciudate și scârboase pe care le fac toți cei care sunt într-o relație de lungă durată

Cele mai multe relații au o fază lungă de lună de miere, o etapă în relație în care există încă presiuni pentru a face un efort cu privire la modul în care arăți și pentru a planifica întâlniri interesante și extravagante alături de partenerul tău. În această etapă inițială fiecare încearcă să ascundă toate lucrurile dubioase sau ciudate pe care le face față de partenerul său. Totuși, odată cu trecerea timpului lucrurile se schimbă, iar iluzia că partenerul tău este perfect, începe să se dizolve. În acest moment, toate lucrurile care fuseseră ascunse până atunci, încep să iasă la iveală.

1. Nu este nevoie să fii mereu perfect

În această categorie intră epilatul. De la un punct în colo, atunci când te simți complet confortabil cu partenerul tău nu mai este nevoie să faci acest lucru decât dacă îți dorești, lucru car poate fi fantastic din când în când pentru femei.

2. Trageți vânturi unul în fața altuia

Este natural, se întâmplă, noi toți o facem, așa că obișnuiți-vă cu asta. În primele zile ale relației, ambii parteneri vor încerca să ascundă acest aspect față de celălalt. Cu trecerea timpului însă, ambii vor accepta că acest lucru este unul natural.

3. Discuțiile despre menstruație sunt acceptabile

Nu puteți evita menstruația, este până la urmă o problemă lunară. Menstruația afectează absolut totul, de la dietă, la starea de spirit sau la relațiile amoroase cu partenerul tău, astfel că ar fi normal să puteți discuta normal despre acest lucru.

4. L-ai lăsat pe partener să facă pipi în duș când faceți duș împreună

Acest punct este unul crucial. Studiile au dovedit că bărbaților le place mult mai tare să urineze în duș decât le place femeilor. Cu toate acestea, faptul că îi permiți partenerului tău să facă acest lucru alături de tine înseamnă că nici tu nu ai inhibiții față de el.

5. Respirația de dimineață a partenerului nu îl face respingător

La începutul relației, preferi să mesteci o gumă sau să te speli pe dinți înainte de a-ți săruta partenerul. În timp, ajungi să petreci mai multă vreme alături de partenerul și nu mai ai ocazia să te asiguri că ai mereu o respirație perfectă. Dar, după un timp, înveți să nu e nevoie ca partenerul tău să aibă mereu o respirație perfectă, ci să te sărute cu drag.

6. Vă stoarceți coșurile și punctele negre

Chiar dacă acest lucru ar putea părea destul de scârbos și de ciudat, știm cu toții cât de satisfăcător poate să fie să îi storci un coș partenerului tău. Dacă faceți aceste lucruri împreună, înseamnă că vă simțiți foarte în largul vostru unul cu celălalt.

7. Faptul că unul dintre voi este bolnav nu înseamnă că nu vă puteți săruta

A fi bolnav poate fi destul de urât mai ales atunci când trebuie să petreci timp cu partenerul tău. Cu toate acesta, atunci când țineți mult unul la celălalt și vă cunoașteți de mult timp, nu vă mai lăsați atât de tare afectați de acest aspect.

8. Creșterea în greutate nu este o problemă atât de mare

Faptul că nu acorzi atenție fluctuațiilor ușoare de greutate ale partenerului înseamnă că aveți o relație sănătoasă și puternică în care vă puteți simți complet confortabil unul cu celălalt.

9. Accepți ca partenerul să își pună picioarele reci pe tine

Cu toții știm că senzația ca partenerul să își pună picioarele reci peste noi atunci când suntem sub pătură nu este deloc una plăcută. Atunci când nu te lași deranjat de această senzație și te gândești doar la ce ai putea face pentru a încălzi picioarele partenerului înseamnă că ții cu adevărat la el.

10. Împărțiți absolut totul

Totul, de la tacâmuri, la perie de păr, periuță de dinți sau uneori chiar lenjerie intră în categoria bunurilor pe care le puteți împărți, fără ca acest lucru să vi se pară deloc ciudat sau dubios.

Comentarii