MirunaStie.net

10 lucruri care vor da pe spate orice bărbat în pat. Numărul 6 îl cucerește total

Orice femeie și-ar dori să îl dea pe spate pe bărbatul ei, însă uneori rămânem în pană de idei și nu ne dăm seama ce am putea face. Ei bine, astăzi îți venim, în ajutor cu câteva dintre lucrurile care le plac cel mai tare bărbaților în pat. Iată câteva dintre lucrurile care le plac cel mai mult bărbaților în dormitor – unele sunt mult mai „blânde” decât ți-ai imagina, așa că nu e nevoie să te sperii și să crezi că e nevoie să faci lucruri prea extravagante:

1. Lentoarea

Bărbaților le place atunci când lucrurile se desfășoară într-un ritm lent. Astfel, nu te teme de multe săruturi, multe mângâieri, și îmbrățișări.

2. Statul pe o parte

Ei apreciază de asemenea intimitatea, așa că stai pe o parte, cu fața la partenerul tău. Astfel, puteți avea amândoi mai mult control asupra vitezei și intensității lucrurilor care se petrec între voi.

3. Gleznele peste umeri

Această poziție face ca atât el, cât și ea să resimtă mai multă plăcere în timpul actului intim.

4. Acțiunea pe canapea

Și bărbaților le place să fie surprinși, așa că nu te sfii să ii și să îi oferi puțină plăcere atunci când este pe scaun sau canapea și nu se așteaptă.

5. Stai deasupra

Și bărbaților le place să fie controlați uneori, așa că preia controlul, stai deasupra. În acest fel, el se va bucura să îți vadă toate reacțiile și să simtă fiecare parte a corpului tău.

6. Intimitate în fața oglinzii

Bărbații sunt foarte stimulați din punct de vedere vizual, astfel că adoră să vadă ceea ce se întâmplă atât prin ochii lor, cât și prin ochii unui privitor exterior, uitându-se în oglindă. Oglinzile sunt cel mai simplu mod de a te uita și de a juca în același timp într-un film pentru adulți.

7. Vorbitul în timpul intimității

Lăsând la o parte interacțiunea simplă, masculii adoră să te joci cu fiecare parte a corpului lor, inclusiv mintea, astfel că nu ezita să îi șoptești cuvinte mai mult sau mai puțin dulci în ureche.

8. Când ești concentrată

Și ei adoră atunci când simt că primesc toată atenția din lume și că tu ești concentrată pe plăcerea lor astfel că, arată-i că nimic nu te poate distrage și că nu îți dorești decât să ai grijă de bărbatul tău.

9. Nu-i ignora zonele erogene

Pe lângă zonele clasice erogene, încearcă să îți dai seama care sunt locurile în care partenerului tău îi place să fie atins și joacă-te de acolo înainte. Acordă-ți câteva minute pentru a testa terenul și a vedea unde ar trebui să îl atingi în punctele culminante pentru a-l da pe spate.

10. Spune-i ce îți place

De multe ori, îl vei incita cel mai tare pe partenerul tău spunându-i ce îți dorești tu. Pe lângă asta, un bărbat adevărat va adora să te satisfacă și să îți ofere toată atenția lui.

Citește și Horoscop – Cum este iubita perfectă pentru fiecare bărbat în funcție de zodie. Berbecii sunt pretențioși

Ți-a atras un bărbat atenția și vrei să știi totul despre el? Află în ce zodie este, pentru că acest lucru poate să îți dea câteva indicii legat de ce fel de persoană este și cum ar vrea să fie partenera sa. După ce obții aceste informații, gândește-te cu atenție dacă ați fi potriviți împreună sau dacă merită să încerci să te schimbi pentru el. Iată ce caută fiecare bărbat în parte în femeia de lângă el, în funcție de zodia în care este:

1. Vărsător – spațiu și mister

Nativilor Vărsător le place să aibă timp liber și ar vrea să aibă partenere care să înțeleagă asta. De asemenea, le plac fetele misterioase, creative și cu o personalitate bine definită.

2. Pești – dragoste și răbdare

Caută-ți un partener din zodia Pești numai dacă vrei ceva serios și adevărat, nu o aventură. Peștii par rezervați, dar se îndrăgostesc rapid și tare. Le plac femeile care le vorbesc despre detalii mai intime, legate de visurile și temerile lor.

3. Berbec – muncitoare și feminină

Berbecilor le plac fetele care îi lasă să le urmărească, cele care muncesc foarte mult, dar rămân în continuare feminine și senzuale.

4. Taur – sinceritate și răbdare

Și nativilor din zodia Taur le plac femeile feminine, dar sinceritatea îi atrage cel mai mult. Ei nu au timp pentru jocuri și prostii, dar nici nu se vor implica prea repede, până nu sunt pregătiți.

5. Gemeni – imprevizibilitatea și agresivitatea

Gemenilor le plac fetele care fac prima mișcare, ceea ce îi face să fie opușii Taurilor, și cele care sunt imprevizibile și dispuse să încerce lucruri noi.

6. Rac – dragostea și familia

Dacă îți place un bărbat Rac, va trebui probabil să faci prima mișcare – el va aprecia asta. Familia înseamnă foarte mult pentru nativii Raci, cărora le place să se simtă iubiți fizic și
emoțional.

7. Leu – joaca și generozitate

Leii sunt foarte sociabili și au nevoie de cineva pe măsură. Ei apreciază femeile generoase și sincere, așa că ar trebui să-i arăți că îți pasă de nevoile altor oameni.

8. Fecioară – curățenie și blândețe

Nativilor din zodia Fecioară le plac femeile curate, aranjate și bine organizate, care nu vorbesc urât. Dacă îl inviți acasă, ai grijă să te asiguri că nu găsește un dezastru.

9. Balanță – relaxare și blândețe

Nativilor din zodia Balanță nu le plac femeile care bârfesc sau care se iau la ceartă cu ei pentru lucruri mărunte. Apreciază fetele cărora le pasă de alții. Nu le plac persoanele care au
multă nevoie de afecțiune, dar nici nu rămân singuri prea mult timp.

10. Scorpion – erotism și intimitate

Se știe că nativii Scorpion sunt cei mai misterioși și mai pasionanți din zodiac, fiind absolut irezistibili. Ei caută o parteneră care să fie aventuroasă și care să le respecte spațiul și
intimitatea.

11. Săgetător – libertate și aventură

Săgetătorilor le place să se distreze, așa că vor aprecia o fată care e pasionată de călătorii și nu e posesivă. Ei vor pe cineva cu simțul aventurii.

12. Capricorn – hotărâre și loialitate

Capricornii vor ceva pe termen lung și le va lua ceva timp până să aibă încredere în tine. Dă-i timp și arată-i, de asemenea, că ai scopuri și visuri și că le urmărești în mod activ.

Comentarii