MirunaStie.net

10 lucruri care te fac o expertă în dormitor și îl înnebunesc pe partenerul tău

Fiecare persoană își dorește să fie cât mai bună în relația cu partenerul ei. În categoria lucrurilor pe care îți dorești să le faci astfel încât să îți mulțumești partenerul, intră și prestațiile tale la capitolul relațiilor intime. Nu există om care să nu își dorească să fie cât mai bun în pat. Cu siguranță te-ai întrebat de multe ori dacă te descurci la acest capitol sau nu, însă iubitul sa iubita ta nu este chiar o sursă bună de verificare a informațiilor, nu-i așa?
Iată care sunt câteva dintre semnele că stai foarte bine la capitolul abilităților din așternuturi!

1. Ești mereu informată

O femeie care își dorește să fie o zeiță în dormitor nu se va lăsa niciodată pe tânjeală și își va dori mereu să se dezvolte și să fie din ce în ce mai bună. Astfel, dacă mereu te documentezi și încerci să evoluezi, vei reuși să îți surprinzi mereu partenerul.

2. Partenerul tău se încordează în timpul relațiilor intime

Dacă partenerul tău strânge în pumni pernele și cearșaful și îsi încordează picioarele, poți să interpretezi aceste semne ca fiind metode prin care acesta gestionează plăcerea pe care o simte. Asta înseamnă că, indiferent de ceea ce faci, faci bine, așa că nu ar trebui să te oprești.

3. Și tu te simți bine

În cele mai multe cazuri, dacă tu te simți bine în urma contactului intim, atunci cel mai probabil și partenerul tău s-a simțit bine. De cele mai multe ori, o persoană este mai satisfăcută văzând că partenerul ei se bucură de plăcere decât atunci când experimentează chiar ea însăși plăcerea.

4. Partenerul tău pare să nu se sature

În general, după momentul în care ajung la orgasm, bărbații preferă să se oprească, sau chiar să adoarmă. Ei bine, dacă partenerul tău își dorește să continue să petreacă timp cu tine și să continuați joaca, înseamnă că ești mai bună decât toate celelalte femei lângă care ar fi adormit.

5. Ești mereu deschisă cu partenerul tău

Dacă nu te ascunzi, ești deschisă și nu îți este teamă să îi spui partenerului tău care sunt lucrurile pe care ți le dorești și care te satisfac, înseamnă că relația dintre voi este una deschisă și naturală și partenerul tău își dorește cu adevărat să te satisfacă.

6. Încă flirtează cu tine

Într-o relație, flirtul este modul prin care partenerii cresc și acumulează tensiunea pe care o vor elibera ulterior în dormitor. Dacă partenerul tău flirtează în continuare cu tine înseamnă că se bucură foarte tare de momentele voastre de intimitate și că abia așteaptă să ajungeți din nou acasă împreună.

7. Încearcă să te surprindă

Dacă partenerul tău caută mereu mișcări și tehnici noi pe care să le încerce alături de tine, înseamnă că este foarte încântat de interacțiunile dintre voi și că își dorește și el să se ridice la nivelul așteptărilor tale. Ai grijă să nu lenevești și să renunți la a mai prelua inițiativa în momentul în care el face acest lucru.

8. Relația voastră nu se bazează doar pe momente intime

Dacă singurul lucru care vă ține împreună este contactul intim, tot ce se poate ca niciunul dintre voi să nu exceleze la acest capitol și ca aceasta să fie rutina în care voi doi ați intrat. Dacă însă vă înțelegeți și în afara dormitorului și relația voastră este bună pe toate planurile, înseamnă că ești cu adevărat ceea ce caută partenerul tău.

9. Nu-și poate ține mâinile acasă

Dacă între voi doi există o chimie incredibilă și partenerul tău se simte foarte bine alături de tine în momentele intime, acesta nu va reuși să își elibereze complet mintea de aceste imagini niciodată. Astfel, cu fiecare ocazie partenerul tău va vrea să te atingă și să te aibă aproape de el.

10. Nu ești speriată de a încerca lucruri noi

O persoană deschisă și disponibilă va fi întotdeauna mai apreciată în dormitor decât una care, indiferent de cât de talentată este, preferă mereu să apeleze la aceeași rutină. Partenerul tău se va simți mult mai bine văzând că poate să fie deschis cu tine și șă încercați lucruri noi împreună.

Comentarii